ארוחת ערב: גזר וישיסואז
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל ארוחת ערב הלילה: גזר Vichyssoise. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 390 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 13 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך פלפל, כרישה, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו ארוחת ערב: סלט גזר עם דומדמניות, ארוחת ערב הערב: מרק גזר קארי סנגל, ו ארוחת ערב: מרק הגזר של אליס ווטרס (מתכונים דומים).
הוראות
מחלקים את הגזרים ותפוחי האדמה.
חותכים חצי תפוחי האדמה לחתיכות קטנות וחצי הגזרים לתוך סיבובים עבים 1/4 אינץ'. שמור את תפוחי האדמה הנותרים וגזר.
בתנור הולנדי או סיר מלאי, לחמם את השמן על חום בינוני עד מנצנץ.
מוסיף את הכרישה ושום, כיסוי, ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד נבול, על 10 דקות.
מוסיפים את תפוחי האדמה הקוביות, גזר פרוס, מלאי, מלח, פלפל, ושתי כוסות מים. מביאים לרתיחה, ואז מבשלים עד שהירקות רכים, כ -20 דקות.
הסר מהחום ומערבבים בחלב, ולאחר מכן להעביר לבלנדר כדי מחית עד חלקה. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל. אם תרצה, לצנן במקרר, או לחזור לחום כדי להתחמם דרך.
בינתיים, להביא סיר של מים מלוחים לרתיחה.
חותכים את תפוחי האדמה הנותרים וגזר לתוך גפרורים בסדר blanch אותם במים עד רק מכרז, 2-3 דקות.
מסננים, אם מגישים את המרק קר, לזעזע אותם במים קרים. אחרת, להוסיף אותם למרק.
מגישים את המרק בקערות רדודות עם גפרורים ירקות וערית חתוכה.