ארוחת ערב: דגים עם זעפרן-עגבניות Cous Cous
ארוחת ערב הלילה: דגים עם Cous זעפרן עגבניות יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם pescatarian יש 359 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 9g של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך cous מיידית, זעפרן, שקדים חתוכים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 35 דקות. נסו פרמזן עוף עם Cous עגבניות מיובשות שמש וירקות שום, עוף טוניסאי (או חומוס) w/ Cous Cous & רוטב יוגורט האריסה ירוק, ו סלט קיץ מלון Cous Cous עם אבוקדו, ענבים ונענע (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר גדול מספיק כדי להחזיק את פילה דגים בנוחות, להביא את מלאי הדגים לרתיחה. לטבול את הפילה במניה ובישול, מפנה פעם אחת אם יש צורך לבשל באופן שווה, עד שזה עתה נעשה, 8-15 דקות בהתאם עובי.
להעביר פילה בזהירות על מגש, להסיר את העור אם יש להם את זה, ולשמור על חם.
במחבת גדולה (10 אינץ'), מחממים את שמן הזית מעל בינוני עד מנצנץ.
מוסיפים רסק עגבניות ופתיתי צ ' ילה ומבשלים מערבבים היטב לשלב. לבשל במשך כדקה, עד רסק עגבניות מתחיל לקרמל.
מוסיפים את מלאי הדגים בהדרגה, ערבוב היטב לתוך הדבק לשלב, ולאחר מכן להוסיף זעפרן.
מוסיפים קוס קוס לסיר ומסירים מהחום עד שהוא מתבשל ונספג מספיק נוזלים (אם משתמשים בקוס - קוסקוס לא-מיידיים או קוסקוס ישראליים גדולים, מבשלים עד שמבשלים אותם). מערבבים פטרוזיליה רק לפני ההגשה.
מחלקים תערובת קוסקוס בין 4 קערות, למעלה עם דגים, ומקשטים עם שקדים קלויים.