קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות4
ציון בריאות16
מגזין

ארוחת ערב: דגים עם זעפרן-עגבניות Cous Cous

ארוחת ערב: דגים עם זעפרן-עגבניות Cous Cous
ארוחת ערב הלילה: דגים עם Cous זעפרן עגבניות יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם pescatarian יש 359 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 9g של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך cous מיידית, זעפרן, שקדים חתוכים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 35 דקות. נסו פרמזן עוף עם Cous עגבניות מיובשות שמש וירקות שום, עוף טוניסאי (או חומוס) w/ Cous Cous & רוטב יוגורט האריסה ירוק, ו סלט קיץ מלון Cous Cous עם אבוקדו, ענבים ונענע (מתכונים דומים).

הוראות

1
בסיר גדול מספיק כדי להחזיק את פילה דגים בנוחות, להביא את מלאי הדגים לרתיחה. לטבול את הפילה במניה ובישול, מפנה פעם אחת אם יש צורך לבשל באופן שווה, עד שזה עתה נעשה, 8-15 דקות בהתאם עובי.
מרכיבים שתצטרך
פילה דגיםפילה דגים
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
להעביר פילה בזהירות על מגש, להסיר את העור אם יש להם את זה, ולשמור על חם.
3
במחבת גדולה (10 אינץ'), מחממים את שמן הזית מעל בינוני עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
מוסיפים רסק עגבניות ופתיתי צ ' ילה ומבשלים מערבבים היטב לשלב. לבשל במשך כדקה, עד רסק עגבניות מתחיל לקרמל.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
5
מוסיפים את מלאי הדגים בהדרגה, ערבוב היטב לתוך הדבק לשלב, ולאחר מכן להוסיף זעפרן.
מרכיבים שתצטרך
מלאי דגיםמלאי דגים
זעפרןזעפרן
6
מוסיפים קוס קוס לסיר ומסירים מהחום עד שהוא מתבשל ונספג מספיק נוזלים (אם משתמשים בקוס - קוסקוס לא-מיידיים או קוסקוס ישראליים גדולים, מבשלים עד שמבשלים אותם). מערבבים פטרוזיליה רק לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
7
מחלקים תערובת קוסקוס בין 4 קערות, למעלה עם דגים, ומקשטים עם שקדים קלויים.
מרכיבים שתצטרך
6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
8
מגישים באופן מיידי.

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Menage פינו גריג ' יו Limelight טרואה. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 11 דולר.
Menage A Trois Limelight פינו גריג ' יו
Menage A Trois Limelight פינו גריג ' יו
Ménage à Trois Limelight מאיר זרקור על טעמי הדר מרעננים בדרך המסנוורת ביותר. Limelight הוא כוכב חדש עם ניחוחות תפוז סקסי להוביל לליים מפתח zesty וטעמים תפוח סבתא סמית מעורר תיאבון שגורמים לך לכווץ. מגע של מתיקות יערה ומינרליות לאזן את הערות הדר מבוטא לפני הווילונות טיפה עם גימור פריך מרענן.