ארוחת ערב דגים פורטוגזית
ארוחת ערב דגים פורטוגזית עשויה להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 4 . מנה אחת מכילה 535 קלוריות, 47 גר' של חלבון, ו 24 גרם שומן. אם יש לכם קייל דינוזאור, לחמניות פורטוגזיות, צ'וריסו בסגנון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. וזה אדיר. מתכונים דומים: תבשיל דגים פורטוגזי, תבשיל דגים פורטוגזי, ו תבשיל דגים בסגנון פורטוגזי.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים שמן זית כתית על חום בינוני-גבוה במחבת דו צדדית או בתנור הולנדי.
מוסיפים את הצ ' וריסו ומעבדים במשך כמה דקות, ואז מוסיפים את הבצל ומבשלים עד שהתרככו, בערך 5 דקות. מערבבים את השום ומבשלים 1 עד 2 דקות.
מוסיפים את הכרוב וזורקים לנבול, ואז מתבלים עם כמה גרגרי אגוז מוסקט ומלח ופלפל, לפי הטעם. מערבבים במלאי, רוטב עגבניות, עגבניות חתוכות לקוביות, שעועית גרבנזו ותימין. מביאים לרתיחה ומבשלים על אש נמוכה במשך 10 דקות. מגניב ומאחסן לארוחת איפור מראש.
מחממים רוטב, מכוסה, במחבת צדדית גבוהה מעל חום בינוני, ערבוב מדי פעם, עד הרוטב חם תוסס, על 10 עד 15 דקות. מתבלים את הדגים עם תיבול פירות ים או פפריקה ומלח ופלפל, לפי הטעם.
מוסיפים את הדג לרוטב ומכסים. לבשל עד הדג הוא אטום מבושל דרך, על 5 עד 7 דקות. מצקת לתוך קערות רדודות מעוטפות פטרוזיליה.
מגישים עם לחם פריך לניקוי.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. מארק ווסט פינו גריג ' יו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
![מארק ווסט פינו גריג ' יו]()
מארק ווסט פינו גריג ' יו
פריך ונקי, יין זה כולל טל דבש, פרי אבן והדר עם גימור עדין, נקי, מתמשך.נסה זיווג עם דגים וצ ' יפס ישנים וטובים, סלטי קיץ, וצדפות מאודות בתריסר...או עשרות.