קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות4
ציון בריאות41
מגזין

ארוחת ערב דגים פורטוגזית

ארוחת ערב דגים פורטוגזית
ארוחת ערב דגים פורטוגזית עשויה להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 4 . מנה אחת מכילה 535 קלוריות, 47 גר' של חלבון, ו 24 גרם שומן. אם יש לכם קייל דינוזאור, לחמניות פורטוגזיות, צ'וריסו בסגנון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. וזה אדיר. מתכונים דומים: תבשיל דגים פורטוגזי, תבשיל דגים פורטוגזי, ו תבשיל דגים בסגנון פורטוגזי.

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים שמן זית כתית על חום בינוני-גבוה במחבת דו צדדית או בתנור הולנדי.
מרכיבים שתצטרך
חופן פטרוזיליה שטוחה בנדיבות, פרוסה דקחופן פטרוזיליה שטוחה בנדיבות, פרוסה דק
ציוד שתשתמש בו
עלי פטרוזיליה טריים קרועיםעלי פטרוזיליה טריים קרועים
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
מוסיפים את הצ ' וריסו ומעבדים במשך כמה דקות, ואז מוסיפים את הבצל ומבשלים עד שהתרככו, בערך 5 דקות. מערבבים את השום ומבשלים 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס עלי פטרוזיליה שטוחים, 3 חופנים גדולים, נקטפים1/2 כוס עלי פטרוזיליה שטוחים, 3 חופנים גדולים, נקטפים
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
4
מוסיפים את הכרוב וזורקים לנבול, ואז מתבלים עם כמה גרגרי אגוז מוסקט ומלח ופלפל, לפי הטעם. מערבבים במלאי, רוטב עגבניות, עגבניות חתוכות לקוביות, שעועית גרבנזו ותימין. מביאים לרתיחה ומבשלים על אש נמוכה במשך 10 דקות. מגניב ומאחסן לארוחת איפור מראש.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
כרובכרוב
5
מחממים רוטב, מכוסה, במחבת צדדית גבוהה מעל חום בינוני, ערבוב מדי פעם, עד הרוטב חם תוסס, על 10 עד 15 דקות. מתבלים את הדגים עם תיבול פירות ים או פפריקה ומלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
(אם משתמשים בשרימפס גדולים יותר, קוצצים גס)(אם משתמשים בשרימפס גדולים יותר, קוצצים גס)
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
מוסיפים את הדג לרוטב ומכסים. לבשל עד הדג הוא אטום מבושל דרך, על 5 עד 7 דקות. מצקת לתוך קערות רדודות מעוטפות פטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
מצקתמצקת
7
מגישים עם לחם פריך לניקוי.
מרכיבים שתצטרך
כף. שמן זית יווני מיובאכף. שמן זית יווני מיובא

מרכיבים

425חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'שעועית חומוס, שטופה ומרוקנתשעועית חומוס, שטופה ומרוקנת227חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)2371 לב מפאלדי טרי אם אפשר(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)151חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'צ'וריסו בסגנון ספרדי, מעטפת הוסרה לקוביות או מתפוררצ'וריסו בסגנון ספרדי, מעטפת הוסרה לקוביות או מתפורר425חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'עגבניות חתוכות לקוביות או עגבניות קלויות אש לקוביותעגבניות חתוכות לקוביות או עגבניות קלויות אש לקוביות1השארפטרוזיליה שטוחה קצוצה, לקישוטפטרוזיליה שטוחה קצוצה, לקישוט2ציפורן גדולהשום, קצוץשום, קצוץ680חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'חתיכות עבות בקלה או פילה האדוקחתיכות עבות בקלה או פילה האדוק1קטןצרור שחור או כרוב דינוזאור, פרוס דקצרור שחור או כרוב דינוזאור, פרוס דק9שרימפס וורידיםכמה גרגרי אגוז מוסקטכמה גרגרי אגוז מוסקט11 כף אורגנו מיובששמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה1( חצילים)בצל, קצוץבצל, קצוץ4שרימפס וורידיםמלח ופלפל שחור טחון טרימלח ופלפל שחור טחון טרי4שרימפס וורידיםתיבול פירות ים או פפריקה מתוקה (מומלץ: מפרץ הישן)תיבול פירות ים או פפריקה מתוקה (מומלץ: מפרץ הישן)4שרימפס וורידיםלחם פריך או לחמניות או לחמניות פורטוגזיות, לניקוילחם פריך או לחמניות או לחמניות פורטוגזיות, לניקוי2sprigsזוג טימין טרי, עלים קצוציםזוג טימין טרי, עלים קצוצים

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. מארק ווסט פינו גריג ' יו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
מארק ווסט פינו גריג ' יו
מארק ווסט פינו גריג ' יו
פריך ונקי, יין זה כולל טל דבש, פרי אבן והדר עם גימור עדין, נקי, מתמשך.נסה זיווג עם דגים וצ ' יפס ישנים וטובים, סלטי קיץ, וצדפות מאודות בתריסר...או עשרות.