קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות20
מגזין

ארוחת ערב הלילה: japchae קוריאני (אטריות עם תרד, גזר, ובשר בקר)

ארוחת ערב הלילה: japchae קוריאני (אטריות עם תרד, גזר, ובשר בקר)
המתכון הערב: japchae קוריאני (אטריות עם תרד, גזר, בשר בקר) מוכן תוך כ 45 דקות, והוא בהחלט גדול חלב חינם ומתאים לאוהבי מזון קוריאני. מתאים ל-4 מנות. במנה עיקרית זו יש 401 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 12 גרם של שומן למנה. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-192 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך סוכר חום, בצל ירוק, עלי תרד, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הסוכר החום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות קילו סוכר חום עם זיגוג חמאה חום כקינוח. נסו ארוחת ערב: קוריאני ברביקיו Bulgogi בשר, אטריות קוריאניות צמחוניות (Japchae), ו Japchae (אטריות זכוכית קוריאניות) (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים את רוטב הסויה וסוכר חום בקערה בינונית. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
כָּתֵףכָּתֵף
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
3
מוסיפים את האטריות ומבשלים במשך חמש דקות.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
4
מסננים אטריות במסננת ולאחר מכן לשטוף מתחת למים קרים.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
5
לנקז אטריות שוב.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
6
חותכים אטריות לאורכים 8 אינץ ' עם זוג מספריים מטבח, ולזרוק בקערה גדולה עם שמן שומשום. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
קורצים שומשום לבןקורצים שומשום לבן
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
מניחים ווק גדול מעל חום גבוה.
ציוד שתשתמש בו
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושלאריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
8
מוסיפים את השמן, וכאשר מעשנים, מוסיפים את הבצל, השום, הגדלים והבשר. מוקפץ עד בשר הוא רק מעט ורוד באמצע, 30 שניות עד דקה אחת.
מרכיבים שתצטרך
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
9
מוסיפים את הגזרים, התרד והפטריות. מוקפץ עד גזר ועדין ותרד נבלו, כדקה אחת.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
גב שומן חזירגב שומן חזיר
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצהביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
10
יוצקים את תערובת רוטב הסויה לתוך הווק ומוסיפים את האטריות. לזרוק תערובת היטב, ומבשלים עד אטריות מחוממות דרך, כשתי דקות. מחלקים תערובת בין ארבע צלחות, ומקשטים עם זריזת זרעי שומשום.
מרכיבים שתצטרך
5 אונקיות בצל ירוק קצוץ5 אונקיות בצל ירוק קצוץ
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
ציוד שתשתמש בו
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושלאריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל

יין מומלץ: Chenin Blanc, Gewurztraminer, ריזלינג

Chenin Blanc, Gewurztraminer, ו ריזלינג הן אפשרויות נהדרות עבור קוריאני. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. הבומונט הופ מרגריט צ ' נין בלאן עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 35 דולר לבקבוק.
Beaumont Hope Marguerite Chenin Blanc
Beaumont Hope Marguerite Chenin Blanc
פירות טריים, נקיים וחזקים.תואם בצורה מבריקה עם פירות ים במיוחד צדפות וכל מאכל אסייתי חריף להפליא.