ארוחת ערב: כיסי Tlacoyo מאסה עשויים להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מכילה 302 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 7 גר' של שומן. 258 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו מלח, בצל, קמח מאסה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו ארוחת ערב: מרק עוף אנצ'ו עם כופתאות מאסה, ארוחת ערב: Pad לראות Ew, ו ארוחת ערב: Grahamburger (מתכונים דומים).
הוראות
1
בקערה, לשלב את מאסה, מים, ומלח. צור לכדור כך שכל הקמח משולב.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2
הוסף יותר מים במידת הצורך כדי להפוך את הבצק לח. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
3
במחבת, מחממים את השומן, שומן חזיר או שמן על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש
שומן חזיר
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מוסיפים את הבצל ומבשלים 3 עד 4 דקות, עד רך, ואז מוסיפים את השום. מבשלים 3 עד 4 דקות נוספות עד תחילת הצבע.
מרכיבים שתצטרך
צרור תרד טרי (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות
5
מוסיפים את השעועית, לא מצוחצחים, ומעלים את החום לגבוה. מבשלים כמה דקות, ואז מועכים בערך עם מרית ולהסיר מהחום.
מרכיבים שתצטרך
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
6
מחלקים את בצק masa ל 4 חתיכות ולשטח אותם בין שתי חתיכות של ניילון לעטוף באמצעות מחבת כבדה או עיתונות טורטייה.
מרכיבים שתצטרך
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
להניח אותם על קרש חיתוך ולחלק את השעועית והגבינה ביניהם, ואז לקפל בזהירות וצביטה כדי ליצור כיס בצורת חצי ירח.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשה
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
8
מחממים את שמן הטיגון במחבת גדולה מעל חום גבוה ומוסיפים את הכיסים (מבשלים אותם בשתי קבוצות כדי למנוע צפיפות). מבשלים 3 עד 4 דקות לכל צד, עד הזהב, ואז לנקז על מגבות נייר.