ארוחת ערב הלילה: סטייק צלעות צרוב, בצלצלים מוקפצים ופטריות שיטאקי
ארוחת ערב הלילה: סטייק צלע-עין צרוב, בצלצלים מוקפצים, ופטריות שיטאקי עשויים להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 1 . מנה אחת מכילה 791 קלוריות, 53 גרם חלבון ו 49 גרם שומן. אם יש לך שמן canolan, צלעות, רוטב סויה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב האורז מבושל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,ארוחת בוקר פודינג אורז כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. זה מושלם עבור יום ולנטין. נסו ארוחת ערב הערב: סטייק קולב עם שאלוט ופטריות, ארוחת ערב: סטייק מוקסיקנה, ו סטייק צרוב פאן עם פטריות שיטאקי ורוטב זרעי דלעת (מתכונים דומים).
הוראות
יוצקים את שמן קנולה למחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה. תזרקו פנימה את השאלוט ואת השיטאקים. לבשל עד שהם רכים, על 2 דקות.
יוצקים את שמן הזית למחבת. כאשר חם, להוסיף את הסטייק. לצרוב במשך 2 עד 3 דקות בצד.
תסיר את הסטייק ותניח בצד.
מוסיפים את הפטריות ואת שאלוט בחזרה.
תן לבשל עד שזה יצפה את הפטריות ברוטב.
פרוס את הסטייק לרצועות 1/4 אינץ ' וצלחת.
יוצקים את פטריות ורוטב סויה על גבי.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
סטייק יכול להיות מזווג עם מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. אתה יכול לנסות מרלו החתימה Darioush. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 69 דולר לבקבוק.
![מרלו עם חתימה של דריוש]()
מרלו עם חתימה של דריוש
עונת הגידול המתונה של שנת 2008 הניבה כמויות קטנות של מרלו בוגר ומרוכז מאוד. היין שנוצר מציע פרופיל של פירות כהים צפופים, אקספרסיבי-פטל שחור, דובדבן ותאנה מיובשת הנתמך על ידי ליבה הדוקה של קקאו כהה, שוש וקולה. טאנינים מתוקים ועסיסיים מוסיפים מורכבות טקסטורלית, בעוד שגימור יפה וארוך חושף הערות של רוזמרין, קינמון וקרקר גרהם. תערובת: 90% מרלו, 5% קברנה סוביניון, 5% קברנה פרנק