קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות40
מגזין

ארוחת ערב הלילה: פניני סטייק צלע עם גבינת עיזים ובצל מקורמל

ארוחת ערב הלילה: פניני סטייק צלע עם גבינת עיזים ובצל מקורמל
ארוחת ערב הלילה: פניני סטייק צלע עם גבינת עיזים ובצל מקורמל עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 870 קלוריות, 63 גרם חלבון ו 30 גרם שומן. גשו לסופר וקנו קורנית, בזיליקום, מלח ופלפל, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. זה מושלם עבור יום ולנטין. נסו ארוחת ערב הערב: צ'יפוטלה צלוי סטייק טורטה, ארוחת ערב: צלעות חזיר עם שומר מטוגן ובצל מקורמל, ו ארוחת ערב: נקניק איטלקי עם בצל קרמל, חרדל וג'ירדינריה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים גבינת עיזים, מנטה, בזיליקום, ותימין בקערה בגודל בינוני. מערבבים יחד עם מזלג ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
גבינת עיזיםגבינת עיזים
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מתבלים את שני הצדדים של סטייק צלע עם מלח ופלפל. מחממים מחבת ברזל יצוק 10 אינץ ' מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
סטייק צלעסטייק צלע
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
3
הוסף כף אחת של שמן קנולה. כאשר השמן מתחיל לעשן, להוסיף את סטייק האגף. מבשלים עד שחום היטב בצד אחד, שלוש עד ארבע דקות, ולאחר מכן להעיף. מבשלים עד השחמה בצד זה, שלוש עד ארבע דקות, ולאחר מכן להעביר ללוח חיתוך ולתת לו לנוח.
מרכיבים שתצטרך
סטייק צלעסטייק צלע
זיתים, חתוכים לרבעיםזיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
4
להפחית את החום בינוני ולהוסיף את שאר השמן ואת הבצל. מערבבים היטב עד בצל מצופה בשמן, בערך דקה אחת. לאחר מכן מתבלים עם רבע כפית מלח ויוצקים בחומץ בלסמי. מבשלים מעל חום בינוני עד בצל רך ומקורמל, כ 20 דקות. כבה חום, ולהעביר בצל לקערה.
מרכיבים שתצטרך
שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)
הודו מבושל פרוס דק, מגוררהודו מבושל פרוס דק, מגורר
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
זיתים, חתוכים לרבעיםזיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
פרוס דק סטייק האגף נגד התבואה.
מרכיבים שתצטרך
סטייק צלעסטייק צלע
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
6
הניחו את שמונה פרוסות הלחם. תמרח קצת גבינת עיזים בצד אחד של כל אחד. מחלקים את הבשר בין ארבע פרוסות לחם, ומתבלים במלח ופלפל. כפית כף או שתיים של בצל מקורמל על הסטייק. מעל כל אחד עם ארבעת פרוסות הלחם הנותרות, מוודא שגבינת העז מתפשטת כלפי מטה.
מרכיבים שתצטרך
בצל מקורמלבצל מקורמל
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
11 עד 12 פלפלי בננה מתוקים11 עד 12 פלפלי בננה מתוקים
גבינת עיזיםגבינת עיזים
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
7
מחממים לחץ פניני למדיום.
ציוד שתשתמש בו
עיתונות פניניעיתונות פניני
8
מניחים את הכריך פנימה ומבשלים עד כריכים משחימים היטב, כארבע דקות. כמו כן, אתה יכול מראש מחבת גריל בינוני.
ציוד שתשתמש בו
1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים
9
מניחים את הכריכים על גבי, ולשקול אותם עם מחבת ברזל כבדה. מבשלים אותם עד שחום היטב, כשלוש דקות בצד.
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
10
פורסים את הכריכים לשניים ומגישים.

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

סטייק עובד ממש טוב עם מרלו, קברנה סוביניון, ופינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא מקור יין נאפה עמק מרלו. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 34 דולר.
מקור יין נאפה עמק מרלו
מקור יין נאפה עמק מרלו
מרלו 2006 שלנו אינו ביישן, עם גוון גארנט עמוק וכהה וניחוחות שופעים של שחור עשירדובדבן, קסיס וציפורן. טאנינים נגישים ומשולבים ממסגרים את הפרי הכהה הנדיבטעמים ומעילים את החיך בקטיפה רכה. הגימור הארוך והפירותי, מהול בתבליני הסתיו.,מסתיים עם zing חמוציות תוסס. "זהו יין קלאסי מאוד מבציר מדהים. קחזה, מיילס!"צוחק יינן טום רינלדי, עם התייחסות לסרט לצדדים.