ארוחת ערב הלילה: צלעות חזיר עם שומר מטוגן ורמוט
ארוחת ערב הערב: צלעות חזיר עם שומר מורמוט-Braised עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 600 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 37 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-6 היו אומרים שזה פגע במקום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. אם יש לכם מלח, מיץ לימון, סטייק חזיר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו ארוחת ערב: צלעות חזיר עם שומר מטוגן ובצל מקורמל, ארוחת ערב: צלעות חזיר צלויות סיידר קשה, ו ארוחת ערב, בשר החזיר האדום של היו " ר מאו. (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את הרוזמרין, שום, פלפל, ומלח במרגמה ועלי (או להשתמש במעבד מזון קטן). Pound אותם יחד לתוך משחה, ואז לשפוך את שמן הזית לאט תוך המשך להלום. כאשר יש לך משחה רופפת, לגרד לתוך קערה רדודה גדולה מספיק כדי להחזיק את החזיר ולסחוט את מיץ לימון. מערבבים היטב ומוסיפים את החזיר, מכסה היטב עם המרינדה. אפשר לשבת לפחות 30 דקות, או אפילו יותר טוב, שעה.
בינתיים, לקלף ולפרוס את השומר דק, ולאחר מכן לשטוף היטב. בסיר או בסיר קטן, להמיס את החמאה על חום בינוני ולהוסיף את השומר. לזרוק היטב את המעיל ולאפשר לרכך ולהתחיל להפוך זהב, על 5 דקות.
מוסיפים את הוורמוט עם קמצוץ של מלח, מכסים ומבשלים עד שהנוזל כמעט התאדה והשומר רך.
מחממים מחבת ברזל יצוק או מטלית. Scape משם רוב המרינדה מן החזיר. לבשל את החזיר עד doneness הרצוי, על 5-6 דקות לכל צד בהתאם עובי.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, ריזלינג
שרדונה, פינו נואר וריזלינג הם בחירה מצוינת לצלעות חזיר. שרדונה מתאים צלעות פשוטות או צלעות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח עבור מנות חזיר בכלל. אתה יכול לנסות שרדונה פולי ג ' ונסון קרנרוס. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 23 דולר לבקבוק.
![פולי ג ' ונסון קרנרוס שרדונה]()
פולי ג ' ונסון קרנרוס שרדונה
ניחוחות מרוכזים ומורכבים ב-2016 שרדונה קרנרוס שלנו. הערות של אפרסק בגריל, אגס, קרואסון בחמאה, ווניל להגדיר את הבמה לשרדונה עשיר, בעל גוף מלא. ניחוחות להרחיב על החיך עם טעמים מעוררי תיאבון של אגס, פריך תפוחים, יערה, קוקוס קלוי, וופל וניל. האיזון והמבנה של יין זה יחד עם חומציותו הבהירה הופכים אותו ליין ראוי לגילו להנאה במשך מספר שנים. תיהנו מהיופי הזה עם עוף צלוי עסיסי וריזוטו פטריות בר.