ארוחת ערב הערב: Saltimbocca alla Romana
ארוחת ערב: Saltimboccan alla Romanan נטול גלוטן,, ו מנה עיקרית. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 743 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 64 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו-2 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם עלי מרווה, חמאה, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו קציצות עגל עם מרווה, בסגנון רומי Saltimboccan alla Romana, ארוחת ערב הלילה: Pastan Alla Puttanesca, ו ארוחת ערב: צדפות ים alla קפרזה (מתכונים דומים).
הוראות
פלפל קל את קציצות העגל לפי הטעם, ואז להניח 2 פרוסות פרושוטו בצד אחד של כל קציצה, כך שהוא מכסה את פני השטח של הבשר. לחץ בעדינות לדבוק. באמצעות קיסם שיניים, סיכה 2 עלי מרווה לכל חתיכה על גבי הפרושוטו. לדלות כל חתיכה בקמח, מתנער כל עודף.
לאחר כל הבשר מבושל, לנקז כל שומן או שמן הנותרים deglaze המחבת עם marsala, גירוד חתיכות חומות. להפחית בחצי, ולאחר מכן להוסיף את המניה ולהפחית בחצי שוב (זמן צמצום הכולל על 5 דקות). מערבבים את החמאה הנותרת (4 כפות).
להחזיר את הבשר למחבת ולבשל עד שהכל חם והרוטב התעבה מעט.
הסר את הקיסמים לפני ההגשה.