ארוחת ערב הערב: סטייק בגריל עם רוטב גריביש
גשו לסופר וקנו שאלוט, צלפים, סטייק ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב חומץ היין האדום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת דובדבנים-ברי כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו ארוחת ערב הלילה: סטייק חצאית עם רוטב סטייק תוצרת בית, ארוחת ערב הלילה: סטייק בגריל עם עגבניות ופסטו, ו ארוחת ערב הערב: צ'יפוטלה צלוי סטייק טורטה (מתכונים דומים).
הוראות
להביא סיר קטן של מים לרתיחה בזהירות נמוכה יותר בביצה. מביאים לרתיחה, ואז פונים למטה ומבשלים 4 דקות.
הסר להתקרר לחלוטין מתחת לברז קר, או בקערה של מי קרח. בזהירות להסיר את הקליפה ומניחים את הביצה בקערה עם חרדל, חומץ, שאלוט, וקמצוץ טוב של מלח. מחית קלות לשלב, ואז לטפטף בשמן לאט מאוד, לטאטא במרץ, כדי ליצור תחליב. אתה יכול להוסיף את השמן קצת יותר מהר פעם תחליב טוב נוצר, ויסקי כל הזמן.
מוסיפים את עשבי תיבול צלפים ומתבלים לפי הטעם עם מלח וחומץ.
לשפשף את הסטייקים עם מלח, פלפל, וקצת שמן. גריל כדי doneness הרצוי על מחבת גריל או גריל.
הסר מהחום ולאפשר לנוח לפחות חמש דקות, ואז לחתוך ולסדר על מגש. כפית את הרוטב על הסטייקים, או לשרת אותו בנפרד.