ארוחת ערב הערב: סלט סלק פריך גלם עם Fetan ואגס עשוי להיות רק את המנה בצד אתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון זה נטול גלוטן וצמחוני יש 464 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 36 גרם של שומן למנה. מתאים ל-4 מנות. מתכון זה מ רציני אוכל יש 5 אוהדים. אם יש לך סלק, קומץ גרעיני חמניות, מיץ לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: ארוחת ערב: תפוח, סלק וסלט צ'דר, מתכון סלט סלק (עם פטה & אגס), ו ארוחת ערב: קונפי ברווז וסלט אגס.
הוראות
1
יוצקים את מיץ לימון לתוך קערה קטנה לאט לטאטא בשמן.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
8 לחמי נאן, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)
2
לזרוק יחד את הסלק ואגסים בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
שיפונדה של עלי קייל
חצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)
3
יוצקים את רוטב הלימון על גבי ומערבבים עד מצופה היטב. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד תפוחי אדמה קטנים מסוג יוקון או לבן, חצויים
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
4
מוסיפים את המנטה, גרעיני חמניות, ומתפוררים על הפטה.