ארוחת ערב הערב: פסטה אלה וונגולה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל ארוחת ערב הלילה: Pastan alla Vongole. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון טבעוני זה יש 625 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 28 גרם של שומן למנה. אם יש לכם אורגנו, צ'ילה glakes, שאלוט, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו ארוחת ערב הלילה: Pastan Alla Puttanesca, ארוחת ערב: Pastan alla נורמה, ו ארוחת ערב: פסטאן אלה בורינה (פסטה ברוטב כפרי) (מתכונים דומים).
הוראות
ממלאים קערה גדולה במים מלוחים קרים ומוסיפים את הצדפות. אפשר להשרות במשך 10 דקות, ולאחר מכן לנקז ולקרצף כדי להסיר כל חצץ. תזרקו את הצדפות שבורות, סדוקות, או לא נסגרות כשמטפחים עליהן בחוזקה.
להביא סיר גדול של מים מומלחים להרתיח ולבשל את הספגטי עד אל דנטה. להזמין 1 כוס מים בישול פסטה לפני ניקוז.
במחבת גדולה (12 אינץ') או מחבת סאוטה, מחממים את שמן הזית מעל בינוני עד מנצנץ.
מוסיפים שאלוט, שום, פתיתי צ ' ילה ומבשלים עד השום רק מתחיל להפוך חום זהוב בהיר, על 2 דקות.
מוסיף את הצדפות למחבת יחד עם היין הלבן, ולהפוך את החום גבוה. לנער את המחבת לעתים קרובות ולהמשיך לבשל עד שהצדפות פתוחות; כפי שהם עושים, להסיר לצלחת לנוח, עוזב את הנוזל במחבת. להביא את הנוזל במחבת לרתיחה ולהפחית את הנפח בחצי (זה צריך להיצמד יפה לפסטה).
מוסיפים את הפסטה סחוטה למחבת וזורקים היטב למעיל עם הרוטב.
מוסיפים חצי מהפטרוזיליה וזורקים היטב לשלב, ואז מתבלים לפי הטעם עם פלפל, ומלח במידת הצורך. מחלקים בין קערות ומגישים עם צדפות ופטרוזיליה הנותרים.