קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות51
מגזין

ארוחת ערב הערב: פסטה אלה וונגולה

ארוחת ערב הערב: פסטה אלה וונגולה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל ארוחת ערב הלילה: Pastan alla Vongole. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון טבעוני זה יש 625 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 28 גרם של שומן למנה. אם יש לכם אורגנו, צ'ילה glakes, שאלוט, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו ארוחת ערב הלילה: Pastan Alla Puttanesca, ארוחת ערב: Pastan alla נורמה, ו ארוחת ערב: פסטאן אלה בורינה (פסטה ברוטב כפרי) (מתכונים דומים).

הוראות

1
ממלאים קערה גדולה במים מלוחים קרים ומוסיפים את הצדפות. אפשר להשרות במשך 10 דקות, ולאחר מכן לנקז ולקרצף כדי להסיר כל חצץ. תזרקו את הצדפות שבורות, סדוקות, או לא נסגרות כשמטפחים עליהן בחוזקה.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2
להביא סיר גדול של מים מומלחים להרתיח ולבשל את הספגטי עד אל דנטה. להזמין 1 כוס מים בישול פסטה לפני ניקוז.
מרכיבים שתצטרך
ספגטיספגטי
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
3
במחבת גדולה (12 אינץ') או מחבת סאוטה, מחממים את שמן הזית מעל בינוני עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מוסיפים שאלוט, שום, פתיתי צ ' ילה ומבשלים עד השום רק מתחיל להפוך חום זהוב בהיר, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית, בתוספת 2 כפות שמן זית (האיכות הטובה ביותר), לטפטוףשמן זית, בתוספת 2 כפות שמן זית (האיכות הטובה ביותר), לטפטוף
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
5
מוסיף את הצדפות למחבת יחד עם היין הלבן, ולהפוך את החום גבוה. לנער את המחבת לעתים קרובות ולהמשיך לבשל עד שהצדפות פתוחות; כפי שהם עושים, להסיר לצלחת לנוח, עוזב את הנוזל במחבת. להביא את הנוזל במחבת לרתיחה ולהפחית את הנפח בחצי (זה צריך להיצמד יפה לפסטה).
מרכיבים שתצטרך
1 (קופסה של 14 אונקיות) תערובת ריזוטו ארוזה1 (קופסה של 14 אונקיות) תערובת ריזוטו ארוזה
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
מוסיפים את הפסטה סחוטה למחבת וזורקים היטב למעיל עם הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
מוסיפים חצי מהפטרוזיליה וזורקים היטב לשלב, ואז מתבלים לפי הטעם עם פלפל, ומלח במידת הצורך. מחלקים בין קערות ומגישים עם צדפות ופטרוזיליה הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה