קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות20
דיאטותללא גלוטן
אירועיםסתיוחורף
מגזין

ארוחת ערב הערב: פרובנס מרק עגבניות עם Chèvre

ארוחת ערב הערב: פרובנס מרק עגבניות עם Chèvre
זה מושלם עבור סתיו. אם יש לך רסק עגבניות, שיני שום, מרק ירקות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: ארוחת ערב: מרק ביצה מטוגן פרובנסלי, ארוחת ערב: לחם ומרק עגבניות, ו ארוחת ערב: עדשים אדומים ומרק עגבניות.

הוראות

1
ממלאים את תחתית סיר מרק כבד (5 עד 6 ליטרים) בשמן זית. מעל חום בינוני גבוה, לבשל את הבצל עם קמצוץ של מלח עד הזהב, 5 עד 8 דקות, ערבוב לעתים קרובות. בינתיים, קל לרסק את התבלינים לערבב לשחרר את הטעמים בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
2
מוסיפים את הבצל עם שום ומבשלים עד ניחוחות פתוחים, על 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
3
מערבבים את רסק העגבניות וממשיכים לערבב עד שלא יישארו גושים.
מרכיבים שתצטרך
4
מוסיפים את ורמוט ומבשלים לרגע, ואז מוסיפים את העגבניות. מביאים לרתיחה, מבשלים שתי דקות, ואז מוסיפים את המרק. להביא לרתיחה, לכסות, ולבשל במשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
5
מערבבים את הקינמון ומתבלים לפי הטעם עם מלח ופלפל. מצקת את המרק לתוך קערות העליון עם גבינת עיזים מתפוררת.
מרכיבים שתצטרך