קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות2
ציון בריאות14
מגזין

ארוחת ערב הערב: צלעות חזיר עם מרווה ובלסמי

ארוחת ערב הערב: צלעות חזיר עם מרווה ובלסמי
צריך ללא גלוטן, מוצרי חלב ומנה עיקרית ידידותית? ארוחת ערב הלילה: צלעות חזיר עם מרווה ובלסמי יכול להיות מתכון עצום לנסות. מנה אחת מכילה עד 29 גרם חלבון 16 גרם של שומן, וסך הכל 287 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-10 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו חומץ בלסמי, סוכר, צלעות חזיר לא עבות מדי, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הסוכר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר ללא סוכר מחיטה מלאה כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו ארוחת ערב: פורצ'יני שפשף צלעות חזיר, ארוחת ערב: צלעות חזיר עם אבק קסמים, ו ארוחת ערב הערב: צלעות חזיר עם צ'ילה קולורדו (מתכונים דומים).

הוראות

1
הפוך את הצלעות ואת הכיסוי, בישול בצד השני במשך 2-3 דקות נוספות עד חזיר מבושל דרך.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
2
לחשוף, להסיר את הצלעות, ולהוסיף את עלי מרווה. להגדיל את החום גבוה לגרד את כל טפטוף מחבת כמו מרווה מקבל פריך מעט.
מרכיבים שתצטרך
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
לטפטף את צלעות החזיר עם רוטב המחבת וחומץ בלסמי, לפי הטעם. קראק פלפל שחור טרי ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
צלעות חזירצלעות חזיר
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, ריזלינג

שרדונה, פינו נואר וריזלינג הם הבחירה הראשונה שלי לצלעות חזיר. שרדונה מתאים צלעות פשוטות או צלעות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח עבור מנות חזיר בכלל. שרדונה a עד Z עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
שרדונה א 'עד ת'
שרדונה א 'עד ת'
שרדונה a To Z 2010 נפתח עם ניחוחות של פרחים לבנים, מנדרינה, ליים, חבושים, אבן רטובה ומינרלים המתפתחים עוד יותר לתוך אגוז מוסקט, דבש, תפוח ירוק עם רמזים של זנגביל. התקפה עמוסה במינרלים היא בהירה, מעוררת תיאבון ואינטנסיבית. אמצע החיך הניואנסי ממשיך עם טעמים שמשקפים ומגבירים את הארומטיקה. הגימור ארוך, נקי, פריך ועסיסי עם טעמים של יערה, הדרים ואבן רטובה. יין זה מדגים שרדונה Steely קלאסי אורגון. 2010 היה בציר יוצא דופן ליינות לבנים באורגון והיין המתוחכם הזה המונע על ידי טרואר אינו יוצא מן הכלל; בהיר, חריף ואינטנסיבי הוא יספק במהלך 5 השנים הבאות.