ארוחת ערב הערב: תירס, עגבניות וסלט אפונה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל ארוחת ערב הלילה: תירס גלם Amagansett, עגבניות, סלט אפונה Snap. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון טבעוני זה יש 461 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 4g של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ רציני אוכל יש 1 אוהדים. אם יש לך אפונה הצמד סוכר, בצל, לחם פריך, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו ארוחת ערב הערב: תירס, עגבניות, קארי תפוחי אדמה, ארוחת ערב: פסטה עם תירס, עגבניות ואספרגוס, ו סלט תירס Amagansett (מתכונים דומים).
הוראות
להביא סיר של מים מלוחים לרתיחה, ולהכין אמבט קרח. מבשלים את האפונה הצמד סוכר עד ירוק בהיר ועדיין פריך מעט, 1-2 דקות.
מסננים ומעבירים אותם לאמבט קרח כדי להתקרר במהירות.
הסר ללוח חיתוך, יבש, ולהסיר את החוט לאורך תרמיל אפונה, ולאחר מכן לחתוך לשלישים.
לזרוק את התירס, עגבניות, בצל, אפונה הצמד, ובלסמי בקערה. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל. אפשר לשבת לפחות חמש דקות-וכל עוד כמה שעות—כדי לאפשר את הטעמים להתחתן. מערבבים בזיליקום טרי ומגישים עם לחם בגריל.