הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו קמח שלא נגעו בו, גבינת צ'דר בחווה חדה, פקורינו רומנו ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב פירורי הלחם אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,שטרודל תפוחים כקינוח. מתכונים דומים: ארוחת ערב: מקרוני וגבינה כרובית, ארוחת ערב: נקניקיות במחבת עם ענבים, ו ארוחת ערב הלילה: זיטי עם ירקות שורש קלוי מחבת.
הוראות
1
מביאים סיר של מים מלוחים לרתיחה ומבשלים את הפסטה עד שמתקרב אל דנטה, אבל לא מבושל מלא.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
מסננים אותו ולשטוף עם מים קרים. מחממים את התנור ל 400 מעלות פרנהייט.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
ממיסים 1/4 כוס חמאה במחבת בטוחה לתנור 11 אינץ ' עד שהקצף שוכך, ואז מוסיפים את הקמח, מטילים כדי להסיר גושים ולמנוע צריבה.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
מוסיפים את החלב והקרם לאט, מקציפים כל הזמן, עד שהוא מתווסף ואין גושים הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
5
לטאטא חרדל יבש, רוטב חריף, ו 1/2 כפית מלח כשר.
מרכיבים שתצטרך
אבקת חרדל
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד
שרוול טרי טחון או 1 כף שרוול מיובש
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
6
שים בצד חצי מהגבינות של פרמזן ופקורינו.
מרכיבים שתצטרך
פקורינו
7
מוסיפים את הגבינות הנותרות קצת בכל פעם, ערבוב לעתים קרובות, עד נמסים לתוך הרוטב. טעם מלח spiciness ולהתאים לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
(צינור גדול)
8
כבה את החום והוסף את הפסטה סחוטה לאט לאט, ערבוב מעיל עם הרוטב, עד שהוא כל הוסיף.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
9
מערבבים את עשבי תיבול,פירורי לחם, וגבינה שמורה, ומפזרים מעל. פרוס את החמאה שנותרה בחתיכות קטנות על כל המחבת.