ארוחת ערב: מרק ביצה מטוגן פרובנסלי
נסו ארוחת ערב הערב: פרובנס מרק עגבניות עם Chèvre, ארוחת ערב הלילה: עוף מוקפץ פרובנס עם רוזמרין ושום, ו ארוחת ערב: עוף מטוגן יבש (מתכונים דומים).
הוראות
להביא את המניה לרתיחה בסיר מרק, ולאחר מכן להוסיף את השום ומרווה. מבשלים במשך כחמש דקות, ואז לבדוק לתיבול. מלח ופלפל לפי הצורך.
בינתיים, לחמם את שמן הזית במחבת ומטגנים את הביצים בעדינות עד הלבן מוגדר אבל החלמון הוא עדיין נוזל קצת. מתבלים בנדיבות עם מלח ופלפל. ניתן לטגן את הביצים לפני ההגשה.
מוסיפים את התרד למרק ומבשלים עוד דקה. מצקת לתוך קערות רדודות, לצוף חתיכות באגט, ומעל כל אחד עם ביצה מטוגנת.