ארוחת ערב: מרק שום קלוי עם צ'וריסו עם ביצה עלומה
זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. אם יש לכם עוף, פפריקה, נורות שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. נסו ארוחת ערב: אספרגוס קלוי עם ביצים עלומות וחמאת מיסו, ארוחת ערב הלילה: Sopa de Ajo (מרק שום), ו ארוחת ערב: מרק שום עם שרימפס (מתכונים דומים).
הוראות
יוצקים שמן לסיר בגודל בינוני להגדיר על אש נמוכה.
מוסיפים את כל שיני השום ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד עורות זהובים חום, 15 עד 20 דקות.
הסר שום עם כפית מחוררת, ולהניח בצד כדי להתקרר לרגע אחד.
מקלפים שיני שום וסוחטים החוצה בשר רך. השליכו עורות. שום מחית בבלנדר.
לגרוף את כל עורות שום עזבו בסיר. לאחר מכן להוסיף chorizo חתוך ולהפוך את החום בינוני. מבשלים עד שהוא מתחיל לקרמל, כשתי דקות.
מוסיפים קורנית, ומבשלים עד ריחני, על 10 שניות.
מוסיפים שום פריך ופפריקה. מערבבים היטב, ולאחר מכן לשפוך במניות עוף. מביאים לרתיחה, ולאחר מכן להפחית את החום בינוני נמוך ומבשלים במשך ארבע דקות. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
עם שתי דקות לסיום, בזהירות להוסיף לחם קלוי וביצים. ברגע שביצים מבושלות, כבה את החימום. מחלקים ביצים בין ארבע קערות, ומצקת על מרק.