ארוחת ערב: מרק שרימפס צ'ילי כהה עם Epazote
ארוחת ערב: מרק שרימפס צ'ילי כהה עם Epazote עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ואת כל 30 מתכון מגיש 4 . מנה אחת מכילה עד 35 גרם חלבון 10 גרם של שומן, וסך הכל 361 קלוריות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-15 היו אומרים שזה פגע במקום. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. גשו לסופר וקנו לימונים, מלח ופלפל, שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב לימונים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח גרניטה כקינוח. נסו ארוחת ערב: צ'ילה-מרק עגבניות עם כמון וקינמון, ארוחת ערב הלילה: מרק תירס קרמי עם Poblano קלוי צ'ילה, ו ארוחת ערב הלילה: קרמה דה צ'ילה Poblano (קלוי צ' ילה Poblano מרק) (מתכונים דומים).
הוראות
יוצקים את שמן הזית לתוך סיר גדול על אש בינונית.
מוסיפים את הצ ' ילי והשום. לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד שהם ריחניים מאוד, על דקה אחת.
מוסיפים את השרימפס המיובש יחד עם 1 ליטר של המניה. להפחית את החום בינוני-נמוך, לכסות, ומבשלים 30 דקות.
בזהירות לשפוך תערובת לתוך בלנדר תהליך עד חלקה. תיזהר. להתמזג בקבוצות.
יוצקים את המרק בחזרה בסיר דרך מסננת, כדי להסיר את כל פיסות עור צ ' ילה קשה.
יוצקים את ליטר השני של ציר עוף. תשפוך את תפוחי האדמה, הגזרים והאפזוטה. לתבל את המניה עם מלח ופלפל לפי הטעם. להביא את התערובת בחזרה לרתיחה, כיסוי, ומבשלים במשך 30 דקות.
תוסיף את השרימפס, תכבה את החימום, ותחכה דקה אחת. דגים את הענפים של אפאזוט וזורקים. מצקת חלק מהמרק לקערה, מתבלה במלח, וסוחטת קצת מיץ ליים טרי.