קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות4
ציון בריאות3
מגזין

ארוחת ערב: ניקו אודון

ארוחת ערב: ניקו אודון
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל ארוחת ערב הלילה: ניקו אודון. מנה אחת מכילה עד 32 גרם חלבון 15 גרם של שומן, וסך הכל 618 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. 140 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. לך לחנות ותביא בשר בקר, קומבו, אטריות אודון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב רוטב הסויה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פאנה קוטה עם רוטב סנטו תות-Vin כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. נסו ארוחת ערב: אטריות אטריות קארי אודון מוקפצות, ארוחת ערב: Pad לראות Ew, ו ארוחת ערב: אטריות דן דן (מתכונים דומים).

הוראות

1
ממלאים חצי סיר גדול במים ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
1
יוצקים מים לסיר בגודל בינוני.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
הוסף את קומבו, ולתת לו להשרות במשך 20 דקות. ואז להפוך את החום גבוה. כשזה מגיע לרתיחה, מיד להסיר את קומבו עם זוג מלקחיים, ולהפחית את החום נמוך.
מרכיבים שתצטרך
KombuKombu
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
3
מוסיפים את katsuobushi ומערבבים בעדינות. מבשלים במשך 10 דקות. כבה את החום, ולאחר מכן מסננים את הנוזל דרך מסננת בסדר רשת. זרוק את katsuobushi.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי בוניטופתיתי בוניטו
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
4
יוצקים את הנוזל המתוח בחזרה לסיר בגודל בינוני, ומוסיפים את רוטב הסויה ואת מירין. הפעל חום בינוני ולהביא לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
צלי חזיר שלם, קצוץצלי חזיר שלם, קצוץ
6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
5
עבור niku אודון: באמצעות זוג מלקחיים, לטבול פרוסה אחת של בשר לתוך נוזל רותח בכל פעם. לבשל עד שכבר לא ורוד, חמש עד עשר שניות.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
6
מעבירים את הבשר לצלחת וחוזרים על התהליך עם הפרוסות הנותרות. מכסים פרוסות כדי להתחמם.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
7
להוסיף טופו בצל ירוק לנוזל רותח. מבשלים לרגע אחד. ואז להפוך את החום לנמוך, ולכסות.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
רוטב סויה 1 כף שומשוםרוטב סויה 1 כף שומשום
8
מבשלים את אטריות אודון בסיר הגדול של מים רותחים על פי ההוראות על החבילה.
מרכיבים שתצטרך
אטריות אודוןאטריות אודון
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
9
מסננים במסננת כאשר נעשה לחלק את האטריות בין ארבע קערות.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
10
מחלקים את המרק, טופו, בצל ירוק, ובשר בין ארבע הקערות.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
רוטב סויה 1 כף שומשוםרוטב סויה 1 כף שומשום
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
11
מקשטים כל אחד עם גרגיר הנחלים.
מרכיבים שתצטרך
לא מגן מקומילא מגן מקומי