ארוחת ערב: נקניקיות מרגוז עם כרוב וקוסקוס
ארוחת ערב: נקניקיות מרגוז עם כרוב וקוסקוס יכול להיות רק דרומי מתכון שאתה מחפש. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. מנה אחת מכילה 822 קלוריות, 51 גר' של חלבון, ו 26 גרם שומן. אם יש לכם מים, קינמון טחון, קישורי נקניקיות merguez, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הקרקע קינמון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פיתולי קינמון כקינוח. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, המתכון הזה מתאים לצמחוניים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. עם כפית נסו ארוחת ערב: פלפלים ממולאים קוסקוס, ארוחת ערב: כרוב כבוש ונקניק פפריקש, ו ארוחת ערב: רוטב נקניק סרדיני (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר בינוני, להביא הרבה מים מלוחים לרתיחה. ערם את עלי הכרוב הגבועים ולחתוך אותם לרוחב לרצועות 1 אינץ'. מנמיכים את הירקות לתוך המים הרותחים ומבשלים במשך כמה דקות, עד שמתחילים לרכך, ואז לנקז, שומר 1 כוס של נוזל הבישול.
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה מעל חום בינוני, ואז מוסיפים את הבצל ומבשלים עד רך שקוף, ואז מוסיפים את הפלפל האדום המרוסק, שום, כמון וקינמון. לבשל במשך דקה בערך כדי להתיך את התבלינים, ולאחר מכן להוסיף את כרוב הירוקים ולהמשיך לבשל עוד כמה דקות. מערבבים בדומדמניות ונוזל בישול ומביאים לרתיחה; מבשלים, מכוסים חלקית, עד שהנוזל מצטמצם ונצמד לעלים ללא פודלינג. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
בינתיים, מניחים את הנקניקיות בתוספת מים במחבת גדולה ולהפוך את החום בינוני. מבשלים עד המים מתאדה והופך את שומן הנקניק למחבת, ולאחר מכן להמשיך לבשל כמו נקניקיות חומות, על 10-12 דקות. בהתאם לתוכן השומן של הנקניקיות, קצת יותר שמן במחבת עשוי להיות נחוץ.
מבשלים את cous cous על פי הוראות החבילה ומערבבים את החמאה.
מגישים עם כרוב ירוק ונקניק.
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
ריזלינג, יין מבעבע, וzinfandel הם הבחירה העליונה שלי לדרום. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. Chateau Ste. מישל ריזלינג עם 4.4 מתוך 5 דירוג כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 10 דולר לבקבוק.
שאטו סטי. מישל ריזלינג
# 14 Wine Enthusiast Top 100 Best Buies of 2018chateau Ste. ריזלינג עמק קולומביה של מישל הוא תערובת של ריזלינג מכל רחבי עמק קולומביה של וושינגטון. המטרה שלהם היא לעצב מרענן, טעים, בינוני יבש ריזלינג וינטאג ' לאחר הבציר. היין מציע ניחוחות וטעמים פריכים עם מינרליים עדינים. זהו "riesling היומיום" שלהם כי הוא תענוג לשתות וקל להתאים עם מגוון רחב של מזונות.זוג עם פירות טריים, סרטן, גבינות מתונות, או עוף.