ארוחת ערב: סלט ברוקולי עם בייקון, עירית ועגבנייה
ארוחת ערב הערב: סלט ברוקולי עם בייקון, עירית ועגבנייה עשויים להיות התוספת שחיפשתם. המתכון הזה מכסה %48 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 2 מנות. עם 898 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 73 גרם של שומן כל אחד. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. אם יש לך ברוקולי, חרדל דיז'ון, שמן זית כתית מעולה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו ארוחת ערב הלילה: יורה אפונה עם שרימפס, בייקון, ועירית, ארוחת ערב: בייקון, חסה וסלט עגבניות עם רוטב איולי, ו ארוחת ערב הלילה: פטריות קרמיני עם עירית מחית ופסטה (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים סיר גדול של מים מלוחים לרתיחה. בינתיים, לקצץ את קצה וודי מראשי ברוקולי ולשבור אותו לפרחים קטנים. חותכים אותם לחתיכות עבות 1/4 אינץ ' כך שהם מבשלים במהירות ובאופן שווה. כאשר המים מגיעים לרתיחה, blanch את הברוקולי במשך 1-2 דקות, עד שהם מתחילים לקבל רך אבל עדיין יש לנשוך באמצע.
מסננים במסננת ומתפזרים על מגבת מטבח כדי לייבש קיטור, כ -15 דקות.
בינתיים, מבשלים את הבייקון במחבת גדולה עם התזה של שמן זית על אש בינונית-נמוכה עד שהשומן הופך למחבת והבייקון פריך אבל עדיין מעט לעיס.
מסננים את השומן שנאסף במחבת הבייקון לקערה ומוסיפים את השום, דיז ' ון וחומץ.
להקציף היטב לשלב לתוך תחליב, ואז להוסיף את שמן הזית לאט בזרם, לטאטא כל הזמן. העונה לפי הטעם עם מלח ופלפל וטעם גם עבור חומציות, הוספת חומץ או שמן יותר במידת הצורך.
תזרקי את הברוקולי עם הטומטוס, הבייקון והרוטב. למעלה עם עירית ומגישים.