קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות2
ציון בריאות32
מגזין

ארוחת ערב: סלט סלמון צרוב עם שאלוט צלוי ורוטב צ'ילה

ארוחת ערב: סלט סלמון צרוב עם שאלוט צלוי ורוטב צ'ילה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל ארוחת ערב הלילה: סלט סלמון צרוב עם שאלוט קלוי ו צ'ילה רוטב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, במנה זו יש: 678 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 42 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 2 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לכם מלח, סוכר superfine, בצל ירוקוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. מתכונים דומים: ארוחת ערב: סלט סלק קלוי עם רוטב Guajilo צ'ילה, ארוחת ערב הערב: סלט בטטה עם בצל מקורמל ורוטב Guajillo צ'ילה, ו ארוחת ערב: סלט פלפל אדום קלוי עם רוטב בייקון וצנוברים.

הוראות

1
מחממים התנור ל 260°. לזרוק את שאלוט עם כף אחת של שמן, ומניחים בתבנית אפייה קטנה מאוד.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
להעביר צלחת לתנור, ומבשלים עד שאלוט הם רכים מאוד, כ 20 דקות. סובב את הצליצלים כל חמש דקות בערך עם זוג מלקחיים.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
3
בעוד שאלוט צלייה, יוצקים שתי כפות שמן לסיר קטן, ולהפוך את החום בינוני גבוה. כאשר שמן חם, להוסיף את השום. לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד השום הופך זהוב.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
שום גויה®שום גויה®
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
4
הסר עם כפית מחוררת ולנקז על כמה מגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
5
תוסיף את הצ ' ילי לנפט, ותבשל עד שהם יתייצבו, רק כמה שניות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
דַק-דַק-
6
לנקז אותם על מגבות נייר, מדי.
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
7
כאשר מגניב, לדפוק את צ ' יילס לאבקה במכתש ועלי.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
ציוד שתשתמש בו
מרגמה ועלימרגמה ועלי
8
מוסיפים את המלח והסוכר, וממשיכים לדפוק עד שהוא אבקה דקה.
מרכיבים שתצטרך
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
9
העברת תערובת לקערה ומערבבים במיץ הסיד. מערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
10
בערך קוצצים שני בצלי שאלוט קלויים.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
11
הוסף אותם מרגמה קילו עד שהם משחה.
ציוד שתשתמש בו
מרגמה ועלימרגמה ועלי
12
מערבבים אותם עם הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
13
יוצקים את שתי כפות הנותרים של שמן למחבת גדולה ולהפוך את החום בינוני גבוה. כאשר השמן מנצנץ, מוסיפים את פילה הסלמון ומבשלים עד בינוני נדיר, על 1 1/2 דקות לכל צד. שים את הסלמון בצד על קרש חיתוך.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
14
הסר את העור. אם אתה רוצה לפרוס את העור לקישוט, פשוט להוסיף את העור בחזרה למחבת על חום בינוני גבוה, ומבשלים עד פריך, 30 שניות לדקה בכל צד.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
15
חותכים את הסלמון ל 6 חתיכות. רבע שני שאלוט קלויים הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
16
מוסיפים את שניהם לקערה גדולה יחד עם בצל ירוק, מלפפון, צ ' ילי אדום טרי, מלפפון, כוסברה, נענע. כף מעל קצת פחות ממחצית ההלבשה. לזרוק היטב. טעם, ולהוסיף רוטב יותר במידת הצורך. מחלקים את הסלט בין שתי צלחות, ומפזרים כל אחד עם שום מטוגן.
מרכיבים שתצטרך
שום מטוגןשום מטוגן
פלפל צ ' ילי אדוםפלפל צ ' ילי אדום
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מכף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
ענפי שמיר שנקטפוענפי שמיר שנקטפו
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
17
טפטוף עם יותר רוטב אם תרצה.

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

סלמון עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות Chateau Ste. מישל אינדיאן וולס יין שרדונה. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 18 דולר לבקבוק.
שאטו סטי. מישל אינדיאן וולס יין שרדונה
שאטו סטי. מישל אינדיאן וולס יין שרדונה
"שרדונה בארות ההודית שלנו מספק אופי פירות טרופיים מושך האופייני לאתרים חמים כמו מדרון Wahluke. אני אוהב את טעמי האננס והחמאה הבשלים של שרדונה ומרקם עשיר וקטיפתי. נסה את זה עם צדפות, סקמפי או פסטה עם רטבים עשירים."בוב ברטו