יוצקים עדשים לסיר בגודל בינוני ומכסים במים על ידי סנטימטר. הפעל חום בינוני ולהביא לרתיחה, ולאחר מכן להפחית את החום כדי לשמור על רתיחה יציבה. מבשלים עד שהעדשים רכות, כ -15 דקות, ולאחר מכן לנקז אותם במסננת.
מרכיבים שתצטרך
עדשים
טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור
20 תותים טריים, ללא קליפה
2
בינתיים, לטאטא יחד את החומץ, ארבע כפות שמן, ושום בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
מניחים כמה שיותר פרוסות קישואים על מחבת הגריל או הגריל שיתאימו בנוחות בשכבה אחת. מבשלים עד סימני גריל מופיעים בתחתית, אחת עד שתי דקות. הפוך את החתיכות ומבשל שוב עד סימני הגריל מופיעים.
מרכיבים שתצטרך
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
ציוד שתשתמש בו
1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים
פתיתי ירקות
6
מעבירים פרוסות מבושלות לקערה עם העדשים. חזור על התהליך עד שכל פרוסות הקישואים מבושלות.