ארוחת ערב: סלט עדשים עם קישואים בגריל ופרושוטו
הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. נסו ארוחת ערב: אספרגוס מגולח, אפונה וסלט פרושוטו, ארוחת ערב הלילה: פרושוטו חם, תאנה, סלט גבינה כחולה, ו ארוחת ערב: נקניק חם וסלט עדשים (מתכונים דומים).
הוראות
יוצקים עדשים לסיר בגודל בינוני ומכסים במים על ידי סנטימטר. הפעל חום בינוני ולהביא לרתיחה, ולאחר מכן להפחית את החום כדי לשמור על רתיחה יציבה. מבשלים עד שהעדשים רכות, כ -15 דקות, ולאחר מכן לנקז אותם במסננת.
בינתיים, לטאטא יחד את החומץ, ארבע כפות שמן, ושום בקערה גדולה.
מוסיפים את העדשים וזורקים היטב. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל
הכן גריל לחום בינוני-גבוה, או להגדיר מחבת גריל על הכיריים ולהפוך את החום בינוני-גבוה. לזרוק את פרוסות קישואים עם שמן זית הנותרים בקערה.
מניחים כמה שיותר פרוסות קישואים על מחבת הגריל או הגריל שיתאימו בנוחות בשכבה אחת. מבשלים עד סימני גריל מופיעים בתחתית, אחת עד שתי דקות. הפוך את החתיכות ומבשל שוב עד סימני הגריל מופיעים.
מעבירים פרוסות מבושלות לקערה עם העדשים. חזור על התהליך עד שכל פרוסות הקישואים מבושלות.
לזרוק את סלט קישואים עדשים, ולאחר מכן חילק אותו בין ארבע צלחות גדולות. כמו כן, לחלק את הפרושוטו בין הצלחות.
מגישים עם מלח נוסף במידת הצורך, אבל תיזהר, prosciutto הוא די מלוח.