קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות34
מגזין

ארוחת ערב: סלט עדשים עם קישואים בגריל ופרושוטו

ארוחת ערב: סלט עדשים עם קישואים בגריל ופרושוטו
הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. נסו ארוחת ערב: אספרגוס מגולח, אפונה וסלט פרושוטו, ארוחת ערב הלילה: פרושוטו חם, תאנה, סלט גבינה כחולה, ו ארוחת ערב: נקניק חם וסלט עדשים (מתכונים דומים).

הוראות

1
יוצקים עדשים לסיר בגודל בינוני ומכסים במים על ידי סנטימטר. הפעל חום בינוני ולהביא לרתיחה, ולאחר מכן להפחית את החום כדי לשמור על רתיחה יציבה. מבשלים עד שהעדשים רכות, כ -15 דקות, ולאחר מכן לנקז אותם במסננת.
מרכיבים שתצטרך
עדשיםעדשים
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
בינתיים, לטאטא יחד את החומץ, ארבע כפות שמן, ושום בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מוסיפים את העדשים וזורקים היטב. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
עדשיםעדשים
4
הכן גריל לחום בינוני-גבוה, או להגדיר מחבת גריל על הכיריים ולהפוך את החום בינוני-גבוה. לזרוק את פרוסות קישואים עם שמן זית הנותרים בקערה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
ציוד שתשתמש בו
1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
מניחים כמה שיותר פרוסות קישואים על מחבת הגריל או הגריל שיתאימו בנוחות בשכבה אחת. מבשלים עד סימני גריל מופיעים בתחתית, אחת עד שתי דקות. הפוך את החתיכות ומבשל שוב עד סימני הגריל מופיעים.
מרכיבים שתצטרך
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
ציוד שתשתמש בו
1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
6
מעבירים פרוסות מבושלות לקערה עם העדשים. חזור על התהליך עד שכל פרוסות הקישואים מבושלות.
מרכיבים שתצטרך
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
עדשיםעדשים
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
לזרוק את סלט קישואים עדשים, ולאחר מכן חילק אותו בין ארבע צלחות גדולות. כמו כן, לחלק את הפרושוטו בין הצלחות.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
עדשיםעדשים
8
מגישים עם מלח נוסף במידת הצורך, אבל תיזהר, prosciutto הוא די מלוח.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום