קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות39
מגזין

ארוחת ערב: סלט תפוחי אדמה עם סלמון מעושן וחזרת קרם Fraîche

ארוחת ערב: סלט תפוחי אדמה עם סלמון מעושן וחזרת קרם Fraîche
ארוחת ערב: סלט תפוחי אדמה עם סלמון מעושן וחזרת קרם Fraîche נטול גלוטן, ו pescatarian מנה צדדית. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה סביב 23 גרם חלבון 24 גרם של שומן, וסך הכל 428 קלוריות. זה מושלם עבור יום העצמאות. אם יש לכם שמן זית, חזרת, תפוחי אדמה חדשיםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו ארוחת ערב הלילה: סלמון מעושן עם שמיר קרם פרש על בייגלה לחמניה, סלמון מעושן עם חזרת קרם fraîche & סלק, ו לביבות תפוחי אדמה עם פורל מעושן, קרם פרש חזרת, ותבלינים סלק זהוב (מתכונים דומים).

הוראות

1
כל תפוחי האדמה צריכים להיות בערך באותו גודל, כך לחתוך כמה גדולים יותר במחצית במידת הצורך. מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה ומוסיפים את תפוחי האדמה. מרתיחים עד שכל תפוחי האדמה מבושלים, 15 עד 20 דקות. סכין צריך בקלות להחליק לתוך כל אחד.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מסננים במסננת כאשר נעשה.
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
3
מוסיפים את ההתלהבות, חצי ממיץ הלימון, ואת חומץ היין האדום לקערה גדולה. לאט לאט לטאטא בשמן הזית. לזרוק את הצלפים, ולתבל את הרוטב עם מלח ופלפל. לזרוק את תפוחי האדמה החמים לתוך הקערה הגדולה, ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
1 כוס צימוקים זהובים, טחונים גס1 כוס צימוקים זהובים, טחונים גס
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
בקערה בגודל בינוני, מערבבים יחד את חזרת, קרם fraîche, ומיץ לימון שנותר. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
קרם פרשקרם פרש
1 לפת קטנה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'1 לפת קטנה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
כאשר תפוחי האדמה התקררו קצת, להוסיף כשלושה רבעים של שמיר קצוץ ולזרוק. ואז לסדר את הסלמון המעושן פרוס דק על צלחת או מגש גדול. אוליבר כותב שאתה לא צריך " להיות מסודר מדי."
מרכיבים שתצטרך
סלמון מעושןסלמון מעושן
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
ענפי שמיר טריים שנקטפוענפי שמיר טריים שנקטפו
6
תוסיף את תפוחי האדמה.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
7
טפטף קצת מתערובת הקרם פרש על גבי, ומקשט בשמיר הקצוץ הנותר.
מרכיבים שתצטרך
קרם פרשקרם פרש
ענפי שמיר טריים שנקטפוענפי שמיר טריים שנקטפו
8
מגישים עם שאר תערובת crème fraîche בצד.
מרכיבים שתצטרך
קרם פרשקרם פרש