קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות39
מגזין

ארוחת ערב: סלט תפוחי אדמה עם סלמון מעושן וחזרת קרם Fraîche

ארוחת ערב: סלט תפוחי אדמה עם סלמון מעושן וחזרת קרם Fraîche
ארוחת ערב: סלט תפוחי אדמה עם סלמון מעושן וחזרת קרם Fraîche נטול גלוטן, ו pescatarian מנה צדדית. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה סביב 23 גרם חלבון 24 גרם של שומן, וסך הכל 428 קלוריות. זה מושלם עבור יום העצמאות. אם יש לכם שמן זית, חזרת, תפוחי אדמה חדשיםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו ארוחת ערב הלילה: סלמון מעושן עם שמיר קרם פרש על בייגלה לחמניה, סלמון מעושן עם חזרת קרם fraîche & סלק, ו לביבות תפוחי אדמה עם פורל מעושן, קרם פרש חזרת, ותבלינים סלק זהוב (מתכונים דומים).

הוראות

1
כל תפוחי האדמה צריכים להיות בערך באותו גודל, כך לחתוך כמה גדולים יותר במחצית במידת הצורך. מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה ומוסיפים את תפוחי האדמה. מרתיחים עד שכל תפוחי האדמה מבושלים, 15 עד 20 דקות. סכין צריך בקלות להחליק לתוך כל אחד.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2
מסננים במסננת כאשר נעשה.
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
3
מוסיפים את ההתלהבות, חצי ממיץ הלימון, ואת חומץ היין האדום לקערה גדולה. לאט לאט לטאטא בשמן הזית. לזרוק את הצלפים, ולתבל את הרוטב עם מלח ופלפל. לזרוק את תפוחי האדמה החמים לתוך הקערה הגדולה, ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
בקערה בגודל בינוני, מערבבים יחד את חזרת, קרם fraîche, ומיץ לימון שנותר. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
קרם פרשקרם פרש
זיתי קוקטייל ממולאים בפימיינטוזיתי קוקטייל ממולאים בפימיינטו
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
כאשר תפוחי האדמה התקררו קצת, להוסיף כשלושה רבעים של שמיר קצוץ ולזרוק. ואז לסדר את הסלמון המעושן פרוס דק על צלחת או מגש גדול. אוליבר כותב שאתה לא צריך " להיות מסודר מדי."
מרכיבים שתצטרך
סלמון מעושןסלמון מעושן
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ענפי שמיר טריים שנקטפוענפי שמיר טריים שנקטפו
6
תוסיף את תפוחי האדמה.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
7
טפטף קצת מתערובת הקרם פרש על גבי, ומקשט בשמיר הקצוץ הנותר.
מרכיבים שתצטרך
קרם פרשקרם פרש
ענפי שמיר טריים שנקטפוענפי שמיר טריים שנקטפו
8
מגישים עם שאר תערובת crème fraîche בצד.
מרכיבים שתצטרך
קרם פרשקרם פרש