ארוחת ערב: סלמון עם כרובית קלויה
זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. אם יש לכם אנשובי, שיני שום, פילה סלמון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. נסו ארוחת ערב: כרובית קלויה עם צלפים, ארוחת ערב: כרובית קלויה עם תבלינים הודיים, ו ארוחת ערב: עוף עם כרובית קלויה ורוטב טחינה (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים שום, אנשובי, פתיתי פלפל אדומים, וקמצוץ נדיב של מלח במכתש וטוחנים עם עלי עד שהוא ממרח.
כפית את הדבק לתוך קערה גדולה, ומערבבים בשמן זית.
מוסיף את הכרובית, לזרוק היטב לתוך זה מצופה באופן שווה עם הדבק. לזרוק את התערובת לתוך מחבת צלייה גדולה.
מעבירים לתנור וצולים עד שהכרובית מתחילה להתרכך, כ-15 דקות.
חותכים את השני לארבעה טריזים.
מתבלים את הסלמון משני הצדדים במלח ופלפל. בזהירות להסיר מחבת צלייה מהתנור. עם זוג מלקחיים, להזיז את הכרובית לצדדים של המחבת.
מניחים את הפילה במרכז המחבת, ומעל כל פילה עם שתי פרוסות לימון. החזירו את המחבת לתנור. מבשלים עד פילה סלמון הם אטומים לאורך, על 10 דקות.
מגישים סלמון וכרובית עם טריזי לימון בצד.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד אתה יכול לנסות הוא שרדונה a עד Z. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 15 דולר.
![שרדונה א 'עד ת']()
שרדונה א 'עד ת'
שרדונה a To Z 2010 נפתח עם ניחוחות של פרחים לבנים, מנדרינה, ליים, חבושים, אבן רטובה ומינרלים המתפתחים עוד יותר לתוך אגוז מוסקט, דבש, תפוח ירוק עם רמזים של זנגביל. התקפה עמוסה במינרלים היא בהירה, מעוררת תיאבון ואינטנסיבית. אמצע החיך הניואנסי ממשיך עם טעמים שמשקפים ומגבירים את הארומטיקה. הגימור ארוך, נקי, פריך ועסיסי עם טעמים של יערה, הדרים ואבן רטובה. יין זה מדגים שרדונה Steely קלאסי אורגון. 2010 היה בציר יוצא דופן ליינות לבנים באורגון והיין המתוחכם הזה המונע על ידי טרואר אינו יוצא מן הכלל; בהיר, חריף ואינטנסיבי הוא יספק במהלך 5 השנים הבאות.