זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו קמח תירס, שיני שום, פלפל, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו ארוחת ערב: שעועית שחורה וטאקו קייל, ארוחת ערב: תירס מתוק וסלט שעועית שחורה, ו ארוחת ערב: שעועית שחורה וסלסת תירס קלויה (מתכונים דומים).
הוראות
1
לזרוק את השעועית לתוך קערה גדולה. מועכים אותם בצפיפות עם מחית תפוחי אדמה או רק כף עץ גדולה.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל
ציוד שתשתמש בו
מרסק תפוחי אדמה
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מוסיף את הבצל הירוק, פלפל בל, כוסברה, שום, jalapeño, וכמון.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר שלם, מרוסק
3 כפות שמן צמחי
שום גויה®
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
3
מערבבים היטב. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
4
מוסיפים את הביצה ו 2 כפות של קמח התירס.
מרכיבים שתצטרך
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
5
מערבבים היטב.
6
יוצקים את השמן למחבת גדולה להגדיר על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
הוסף כמה שיותר עוגות כמו יכול להתאים בנוחות בשכבה אחת. לבשל במשך כ 6 דקות בצד. הם נשברים בקלות, אז תיזהר כשאתה מתהפך.
8
מסננים את העוגות על מגבת נייר כאשר נעשה. חזור עם העוגות הנותרות.
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®
9
מגישים עם סלסה ושמנת חמוצה, ואולי קצת רוטב חריף, מדי.