ארוחת ערב: עוף Do-Piaza
אם 62 סנט למנה נופל בתקציב שלך, ארוחת ערב: עוף Do-Piaza יכול להיות מרהיב ללא גלוטן וקמאיות מתכון לנסות. מנה אחת מכילה 128 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. גשו לסופר וקנו מלח, כורכום טחון, מיץ תפוזים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו ארוחת ערב: בון בון צ'יקן, ארוחת ערב: עוף פריזאי, ו ארוחת ערב הלילה: עוף משתק וחם (מא לה זי ג'י) (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר גדול או תנור הולנדי, מוסיפים את החמאה והופכים את החום למדיום. לשבור את העוף לשתי רגליים ושני שדיים.
הסר את העור. חום את החלקים בסיר, על 3 עד 4 דקות לכל צד.
הסר את העוף ושופך את כל השומן.
בינתיים, קוצצים אחד הבצלים. לזרוק בבלנדר יחד עם מיץ תפוזים, מים, זנגביל, שום, כוסברה, כורכום, קאיין. להתמזג עד חלקה.
יוצקים את התערובת הכתומה לתוך הסיר. להפוך את החום בינוני לבשל במשך חמש דקות, ערבוב מדי פעם. תחזיר את חתיכות העוף לסיר. להפחית את החום לרתיחה ולכסות. מבשלים 20 דקות. הפוך את החתיכות ומבשל עוד 25 דקות.
בינתיים, דק לחתוך את הבצל האחרון ולשטוף מתחת למים קרים. כאשר העוף נעשה, להסיר אותו מן הסיר ולהניח בצד.
מוסיפים את הבצל פרוס, מערבבים עד מצופה, ואת לכבות את החום ואת הכיסוי.
בזהירות לערבב את היוגורט. מתבלים במלח לפי הטעם.
מגישים את העוף עם הרוטב נשפך על גבי.