ארוחת ערב: עוף טחון בכוסות חסה
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו עוף טחון בכוסות חסה, ארוחת ערב הלילה: עוף טחון בסגנון תאילנדי עם בזיליקום וצ'ילי, ו ארוחת ערב: חזיר טחון עם אטריות סובה (מתכונים דומים).
הוראות
דק קוביות העוף. מצאתי סכין קצבים לעבוד הכי טוב, למרות שסכין שפים יעבוד, מדי.
יוצקים את השמן לתוך עבודה או מחבת ברזל גדולה להגדיר על חום גבוה.
מוסיפים את הג ' ינג ' ר ואת הלבנים בצל ירוק ומערבבים עד ריחני, על 15 שניות. זרוק את העוף והפטריות. המשך לבחוש, לשבור את חתיכות העוף, ולבשל במשך כדקה, או עד העוף הוא לבן וכבר לא גלם.
יוצקים את רוטב הצדפה ומבשלים 2 דקות יותר, ערבוב לעתים קרובות.
הסר מהחום ולהוסיף את בצל ירוק וערמונים מים קצוצים. מערבבים עד שהכל משולב. מתבלים במלח במידת הצורך. ממלאים כל כוס חסה עם קצת מהתערובת ומגישים.