ארוחת ערב: עוף צלוי ברוטב שום
מנה זו מכילה כ 1 גר' של חלבון, 41 גרם של שומן, וסך הכל 391 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. אם 71 סנט למנה נופל בתקציב שלך, ארוחת ערב: עוף צלוי עם רוטב שום יכול להיות סופר ללא גלוטן, חלב חינם, וכל 30 מתכון לנסות. מתכון זה מ רציני אוכל יש 1 אוהדים. לך לחנות ותביא שמן חמניות, שום, תפוחי אדמה מעומלנים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: ארוחת ערב: חזה ברווז צלוי עם רוטב צ'יפוטלה כתום, ארוחת ערב: סטייק חזיר צלוי, ו ארוחת ערב: חציל Japonaise צלוי.
הוראות
מניחים את העוף 1/2 על קרש חיתוך. הניחו מחבת כבדה, כמו מחבת ברזל, למעלה ולחצו בחוזקה. אתה רוצה את זה שטוח ככל האפשר מבלי לשבור את עצמות העוף כך שהוא מבשל באופן שווה. כאשר הוא שטוח, למרוח את העור עם שמן זית, ומתבלים עם מלח.
שים את זה במשאבה, עם החזה למעלה. מבשלים 10-15 דקות. ואז להעיף ולבשל עוד 10-15 דקות, או עד מבושל לחלוטין.
בינתיים, בבלנדר, לזרוק את תפוחי האדמה cubed, שום ואת 1/2 כף מלח. תהליך על בינוני עד חלקה. ייתכן שיהיה עליך לעצור ולבחוש את התוכן כמה פעמים. חתיכות תפוחי האדמה אולי לא נשברות לגמרי, אבל זה בסדר.
הפעל את המהירות כדי להאט, ואת הזרם בשמן חמניות. כאשר הוא משולב לחלוטין, להגדיל את המהירות גבוהה ולהוסיף את הקרח כתוש ומיץ לימון. המשך להתמזג עד שהוא חלק לחלוטין. לא אמורות להיות חתיכות תפוחי אדמה עד עכשיו.
כאשר העוף נעשה, להסיר אותו מן broiler ולהגדיר אותו על חתיכה גדולה של רדיד אלומיניום.
מפזרים את העוף עם כמה זרדים של קורנית ופלפל קטן. לעטוף אותו ולתת לו לשבת במשך 7-10 דקות.
חותכים את החתיכות, הצלחת, ומגישים עם הרוטב נשפך על גבי.