ארוחת ערב: עוף צלוי מהיר של ז'אק פפין
ארוחת ערב: עוף צלוי מהיר של ז'אק פפין הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 85 גרם חלבון 76 גרם של שומן, וסך הכל 1056 קלוריות. אם יש לכם שמן זית, חרדל דיז'ון, טבסקו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-196 היו אומרים שזה פגע במקום. נסו ארוחת ערב: ז'אק פפין של ג' ינג'ר חריף ועוף לימון, ארוחת ערב: בשר חזיר ממולא של ז'אק פפין, ו העוגה האהובה על ז'אק פפין (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 450 ° F. בינתיים, מניחים את העוף על חזה קרש חיתוך למטה, באמצעות מזמרה מטבח, לחתוך לאורך כל צד של עמוד השדרה כדי להסיר אותו. הפוך את העוף ולחץ בעדינות אך ביציבות על עצם החזה עד שהעוף ישטח. באמצעות סכין חדה, לחתוך חלק דרך שני הצדדים של המפרק בין הירך לבין הרגל. לעשות את אותו הדבר עבור המפרק בין הכנף והשד.
מערבבים את שאר החומרים בקערה ומקציפים היטב לשלב. במחבת גדולה מעל הוכחה, מניחים את עור העוף בצד למטה ושופכים חצי מהרוטב על זה, משפשף אותו לתוך הבשר. הפוך את העוף מעל ושופכים את הרוטב שנותר על זה.
מניחים את המחבת מעל חום גבוה במשך כ 5 דקות, עד העוף מתחיל לרחוש וחום.
מעבירים לתנור וצולים במשך כ -30 דקות עד שהעור הוא crackly והעוף מבושל דרך. אפשר לנוח 5 דקות לפני גילוף.