אם 60 סנט למנה נופל בתקציב שלך, ארוחת ערב הלילה: עוף צלוי עם זיגוג Hoisin חריף עשוי להיות מרהיב ללא גלוטן וללא לקטוז מתכון לנסות. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 90 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 2g של שומן כל אחד. אם יש לך רוטב הויסין, שיני שום, שמן שומשום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 15 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו ארוחת ערב הערב: עוף צלוי עם זעפרן ולימונים, ארוחת ערב: קארי עוף מתוק ומתובל, ו ארוחת ערב: ז'אק פפין של ג' ינג'ר חריף ועוף לימון (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים התנור ל 260°.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מקציפים יחד את רוטב הויסין, זנגביל, שום, פתיתי פלפל אדומים, שמן שומשום, רוטב סויה וחומץ אורז. מחלקים את הרוטב לשתי קערות.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית, בתוספת 2 כפות שמן זית (האיכות הטובה ביותר), לטפטוף
רוטב הויסין
חומץ אורז
כוס אדמה קפוא, מופשר
6 לחמניות שומשום, מפוצלות
צרור תרד טרי (בערך
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
3
תבריש את העוף עם הרוטב מאחת הקערות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
4
מניחים את העוף במחבת צלייה ומניחים בתנור. מבשלים 25 עד 30 דקות, או עד המיצים לרוץ ברור על העוף.