ארוחת ערב: פורצ'יני שפשף צלעות חזיר
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל ארוחת ערב הלילה: פורצ'יני שפשף צלעות חזיר. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה סביב 35 גרם חלבון 26 גרם של שומן, וסך הכל 389 קלוריות. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. גשו לסופר וקנו פלפל, חרדל, פטריות פורצ'יני טחונים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. נסו ארוחת ערב: טימין-שפשף צלעות חזיר עם פסטו, ארוחת ערב הערב: צלעות חזיר משופשפות בזיליקום עם נקטרינה-סלט גבינה כחול, ו ארוחת ערב: צלעות חזיר מוקפצות עם כרוב כבוש (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה קטנה, לשלב שמן, פטריות, מלח, ותבלינים. צלעות חזיר העונה, ואז לשפשף תערובת תבלינים על שני הצדדים של הצלעות. אם הזמן מאפשר, לקרר עד 4 שעות, או להמשיך לבישול.
מחממים גריל או מחבת גריל ברזל יצוק מרופד על חום גבוה. צלעות גריל מעל חום בינוני-גבוה 5-8 דקות לכל צד, בהתאם עובי. אפשר לנוח, ואז לשרת.