ארוחת ערב: פנה עם טונה וחרדל חריף
אם יש לכם חרדל מלא, טונה באיכות הטובה ביותר, פסטה פנה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו ארוחת ערב הלילה: טונה צרובה עם פלפל ורוטב סויה-חרדל, ארוחת ערב: אורז קראקר מצופה טונה עם רוטב הדר חריף, ו ארוחת ערב: מולים עם מרק עגבניות ופנה (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה. מבשלים את פנה עד אל דנטה, הזמנה 1 כוס מים פסטה לפני ניקוז.
בינתיים, לנקז את הטונה, שמירה על השמן. לשבור את חתיכות הטונה ולהניח בצד. במחבת גדולה, מחממים את שמן שימורי הטונה עם החרדל על אש נמוכה עד רק התחמם.
מוסיפים את הפסטה סחוטה למחבת וזורקים היטב לשלב.
מוסיפים כמות קטנה של מי פסטה לפי הצורך כדי ליצור רוטב שנצמד אטריות; חום נמוך עשוי להיות צורך להתאדות קצת מים ולקשור הכל יחד. לזרוק את הפטרוזיליה קצוצה, אם משתמשים, ומגישים.