ארוחת ערב: פסטה עם חצילים ועגבניות קלויים
צריך מנה עיקרית ללא חלב? ארוחת ערב הערב: פסטה עם חצילים קלויים ועגבניות יכול להיות מתכון יוצא דופן לנסות. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 638 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 16 גרם שומן. אם יש לכם שני חצילים יפניים קטנים יותר, עגבניות, חומץ שרי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: ארוחת ערב: מרק עגבניות וחצילים קלוי, ארוחת ערב הערב: פסטה עם בצל, בייקון ועגבנייה (פסטאן אל 'אמטריצ' יאנה), ו ארוחת ערב הלילה: פסטה עם ירך חזיר, חציל סיני, בייבי בוק צ'וי, ורוטב מיסו חריף.
הוראות
מחממים התנור ל 400 מעלות.
חותכים את החצילים בקוביות 1/2 אינץ'. לזרוק אותם עם 1 כף שמן זית בקערה גדולה עד שהם מצופים.
מניחים אותם על מחבת צלייה בשכבה אחת וצולים במשך 25 או עד שהם רכים.
בינתיים, להביא סיר גדול של מים לרתיחה. לבשל את הפסטה על פי הוראות על הקופסה.
מחממים מחבת גדולה למדיום.
יוצקים את השני 1 כף שמן זית.
מוסיפים את הבצל והטחון עד שהם מתחילים לצבוע.
מוסיף את השום, מבשל במשך 30 שניות, ולאחר מכן deglaze המחבת עם התזה של חומץ שרי.
זרוק את החצילים למחבת יחד עם עגבניות חתוכות לקוביות, פתיתי פלפל אדומים, ובזיליקום. להביא את התערובת לרתיחה ולאחר מכן להוסיף את הפסטה. לזרוק עד הפסטה מצופה. מתבלים במלח ומפזרים פטרוזיליה.