ארוחת ערב: פסטה עם כרובית חנוקה וזעפרן
ארוחת ערב: פסטה עם כרובית חנוקה וזעפרן היא pescatarian מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 622 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 29 גרם שומן. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, לכי לחנות וקחי אנשובי, פסטה קצרה, זעפרן ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. נסו ארוחת ערב: פסטה עם כרובית ואנשובי, ארוחת ערב הלילה: חסילוני טוסטדה חנוקים, ו ארוחת ערב: עוף ואורז עם זעפרן (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה ומוסיפים את חתיכות הכרובית. מבשלים עד ריכוך אבל עדיין לא רך, 3-4 דקות, ולאחר מכן להסיר עם כף מחורץ או עכביש לקערה. מצקת 1/2 כוס המים החמים לתוך קערה קטנה ולהוסיף את חוטי הזעפרן להשרות.
במחבת גדולה (12 אינץ'), מחממים את שמן הזית מעל חום בינוני עד מנצנץ.
מוסיפים את הבצל ומבשלים עד רך ומתחיל חום, ואז מוסיפים את האנשובי.
המשך לבשל עד הבצלים הם זהובים ואת האנשובי נמס לתוך הרוטב, ולאחר מכן להוסיף את מי זעפרן, כרובית blanched, צימוקים, וצנוברים. מביאים את הנוזל לרתיחה ומבשלים עד שהכרובית רכה והנוזל התאדה מספיק כדי לאפשר לירקות לקרמל.
בינתיים, זרוק את הפסטה לתוך המים הרותחים ומבשל עד אל דנטה. שמור 1 כוס מים פסטה לפני ניקוז.
מוסיפים את הפסטה למחבת וזורקים למעיל, ואז מבשלים כמה דקות כדי להביא את הטעמים יחד. אם המנה יבשה, מוסיפים מעט מי פסטה כדי לשחרר את הרוטב.
מחלקים לקערות ומעלה עם בזיליקום וגבינת פקורינו.
טפטוף עם שמן זית ומגישים מיד.