קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות31
מגזין

ארוחת ערב: פסטה עם כרובית חנוקה וזעפרן

ארוחת ערב: פסטה עם כרובית חנוקה וזעפרן
ארוחת ערב: פסטה עם כרובית חנוקה וזעפרן היא pescatarian מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 622 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 29 גרם שומן. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, לכי לחנות וקחי אנשובי, פסטה קצרה, זעפרן ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. נסו ארוחת ערב: פסטה עם כרובית ואנשובי, ארוחת ערב הלילה: חסילוני טוסטדה חנוקים, ו ארוחת ערב: עוף ואורז עם זעפרן (מתכונים דומים).

הוראות

1
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה ומוסיפים את חתיכות הכרובית. מבשלים עד ריכוך אבל עדיין לא רך, 3-4 דקות, ולאחר מכן להסיר עם כף מחורץ או עכביש לקערה. מצקת 1/2 כוס המים החמים לתוך קערה קטנה ולהוסיף את חוטי הזעפרן להשרות.
מרכיבים שתצטרך
זעפרןזעפרן
פסטה פאצ'רי באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
מצקתמצקת
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
במחבת גדולה (12 אינץ'), מחממים את שמן הזית מעל חום בינוני עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מוסיפים את הבצל ומבשלים עד רך ומתחיל חום, ואז מוסיפים את האנשובי.
מרכיבים שתצטרך
אנשוביאנשובי
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
4
המשך לבשל עד הבצלים הם זהובים ואת האנשובי נמס לתוך הרוטב, ולאחר מכן להוסיף את מי זעפרן, כרובית blanched, צימוקים, וצנוברים. מביאים את הנוזל לרתיחה ומבשלים עד שהכרובית רכה והנוזל התאדה מספיק כדי לאפשר לירקות לקרמל.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
חבילה אחת (12 אונקיות) גבינת בריחבילה אחת (12 אונקיות) גבינת ברי
אנשוביאנשובי
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
זעפרןזעפרן
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
5
בינתיים, זרוק את הפסטה לתוך המים הרותחים ומבשל עד אל דנטה. שמור 1 כוס מים פסטה לפני ניקוז.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
6
מוסיפים את הפסטה למחבת וזורקים למעיל, ואז מבשלים כמה דקות כדי להביא את הטעמים יחד. אם המנה יבשה, מוסיפים מעט מי פסטה כדי לשחרר את הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
מחלקים לקערות ומעלה עם בזיליקום וגבינת פקורינו.
מרכיבים שתצטרך
פקורינופקורינו
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
8
טפטוף עם שמן זית ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)