ארוחת ערב צלע חזיר סיידר
סיידר חזיר צ'ופ ארוחת ערב עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 36 גרם חלבון 19 גרם של שומן, וסך הכל 570 קלוריות. אם יש לכם שמן זית, גזר, טימיןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו ארוחת ערב צלע חזיר לשניים, ארוחת ערב צלע חזיר, ו ארוחת ערב צלע חזיר (מתכונים דומים).
הוראות
שלב את הקורנית, מלח ופלפל; לשפשף על שני הצדדים של צלעות חזיר. במחבת גדולה מעל חום בינוני, חום את הצלעות בשמן משני הצדדים.
מוסיף סיידר למחבת, ערבוב כדי לשחרר כל חתיכות השחמה.
מוסיפים את תפוחי האדמה, בצל, גזר, לפת וצלעות חזיר. מביאים לרתיחה. להפחית את החום; לכסות ומבשלים במשך 1 שעה או עד מיצי בשר לרוץ ברור וירקות הם במכרז, ערבוב מדי פעם.
להעביר צלעות חזיר וירקות על מגש הגשה ולשמור על חם. לרוטב, להביא את מיצי המחבת לרתיחה; לבשל, חשוף, עד מופחת 3/4 כוס. בקערה קטנה, לשלב את הקמח, אגוז מוסקט ושמנת עד חלקה. מערבבים לתוך נוזל מופחת. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים במשך 2 דקות או עד מעובה. מגישים עם בשר וירקות.