ארוחת ערב: רוטב נקניק סרדיני
ארוחת ערב, רוטב הנקניק הסרדיני עשוי להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה כ 47 גר' של חלבון, 48 גרם של שומן, וסך הכל 1032 קלוריות. המתכון הזה מכסה %39 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-20 היו אומרים שזה פגע במקום. לכו לחנות ותביאו חזיר טחון, מלח, זעפרן נדיב, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הזעפרן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט זעפרן שמנת כקינוח. נסו ארוחת ערב: כרוב כבוש ונקניק פפריקש, ארוחת ערב: נקניקיות מרגוז עם כרוב וקוסקוס, ו ארוחת ערב: נקניק חם וסלט עדשים (מתכונים דומים).
הוראות
בינתיים, מחממים את השמן במחבת גדולה על חום בינוני, ולאחר מכן מוסיפים את הבצל, שום, בצפיפות, פתיתי צ ' ילי, וחצי בזיליקום. לאחר הבצל מתרכך, מוסיפים את החזיר ואת הזעפרן. מבשלים בעדינות עד שהבשר מאבד את צבע הגלם שלו.
מוסיפים את העגבניות וקורט של מלח. מבשלים עד שהוא מתעבה והטעמים מתערבבים. מתבלים לפי הטעם.
ב meantim, להביא סיר גדול של מים מלוחים לרתיחה. לבשל את הפסטה עד אל דנטה.
מערבבים עם הרוטב ומגישים עם בזיליקום הנותרים גבינת פקורינו.