ארוחת ערב: ריגטוני אפוי עם נקניק איטלקי וברוקולי רבה
ארוחת ערב הערב: Rigatoni אפוי עם נקניק איטלקי וברוקולי Rabe עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 1473 קלוריות, 64 גרם חלבון ו 84 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %59 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 2 מנות. אם יש לכם בצל, שמן זית, טימיןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הוא יקר למדי. מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. נסו ארוחת ערב: ברוקולי ראבה ופסטה נקניק, אפוי Rigatoni עם נקניק וברוקולי רבה, ו ארוחת ערב: ברוקולי עם פפרוני ופירורי לחם (מתכונים דומים).
הוראות
Preheat the oven to 191°.
Pour the oil into a large skillet set over medium heat.
Add the onions and cook until very soft, about 5 minutes. Dump in the tomatoes and the oregano and thyme. Cook, breaking up the large pieces of tomato with a wooden spoon, for about 20 minutes. Season with salt and pepper to taste.
Meanwhile, bring a large pot of water to a boil. Roughly chop the broccoli rabe.
Add to the water and cook for about 1 minute.
Remove with some tongs and drain in a colander. Rinse under cold water to stop the cooking.
Return the large pot of water to a boil and add the pasta. Cook until very al dente, about 3 minutes less than the package says.
Drain and rinse under cold water to stop the cooking. Set aside.
Form the Italian sausage into 1-inch balls.
Saute them in a large skillet set over medium-high heat. There should be enough fat from the sausage, but if the meat sticks then add a drizzle of oil. Cook until browned on a all sides.
Rub some butter on the inside of a casserole dish. Dump in the pasta and broccoli rabe.
Pour on the sauce. Top with a sprinkling of the mozzarella.
Bake for about 30 minutes, or until the cheese is bubbling.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
Italian works really well with Chianti, Trebbiano, and Verdicchio. Italians know food and they know wine. Trebbiano and Verdicchio are Italian white wines that pair well with fish and white meat, while Chianti is a great Italian red for heavier, bolder dishes. One wine you could try is Castellani Chianti Annata. It has 4.6 out of 5 stars and a bottle costs about 14 dollars.
![Castellani Chianti Annata]()
Castellani Chianti Annata
בצבע אדום אודם בהיר. האף הוא אינטנסיבי ופירותי עם ניחוח סגול רמז קל של דובדבנים דומדמניות אדומות. החיך יבש ומאוזן, טאני קל אשר הופך רכות קטיפתי.זוגות היטב עם פסטות טעימות מנות פסטה מתובל. אידיאלי עם צלי, סטייקים, ועגל בגריל.תערובת: 90% Sangiovese, 10% Ciliegiolo