קושימומחה
מוכן ב55 דק.
מנות4
ציון בריאות29
מגזין

ארוחת ערב: ריזוטו חום עם קיץ סקווש, פאבות, ונענע

ארוחת ערב: ריזוטו חום עם קיץ סקווש, פאבות, ונענע
מתכון ארוחת ערב: ריזוטו חום עם קיץ סקווש, פאבות, נענע יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בסביבה 55 דקות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 16 גרם חלבון 30 גרם של שומן, וסך הכל 813 קלוריות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-37 היו אומרים שזה פגע במקום. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, גשו לסופר וקנו שאלוט, עלי נענע, תרמילי פול ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב האורז חום קצר גרגר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג אורז חום כקינוח. נסו ארוחת ערב: ריזוטו סקווש קיץ, ארוחת ערב: ריזוטו אפוי Butternut סקווש, ו ארוחת ערב: Farfalle עם קיץ סקווש (מתכונים דומים).

הוראות

1
חותכים את קצה השורש של קישואים או סקווש וגרר על החורים הגדולים של פומפיה תיבת.
מרכיבים שתצטרך
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
סכין קילוףסכין קילוף
ציוד שתשתמש בו
פומפיה תיבתפומפיה תיבת
2
מפזרים עם כמה צביטות של מלח, לזרוק היטב, ולאפשר לנקז במסננת בכיור בעת הכנת האורז.
מרכיבים שתצטרך
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
3
בסיר גדול וכבד, מחממים 3 כפות חמאה מעל חום בינוני עד שהקצף שוכך.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
4
מוסיפים את שאלוט או בצל ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד רך אבל לא השחמה. בינתיים, להביא את מלאי הירקות להרתיח בסיר נפרד.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליה, קצוצה דק לקישוטפטרוזיליה, קצוצה דק לקישוט
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
5
מוסיפים את האורז לצלצלים, מערבבים היטב את המעיל בחמאה, ומבשלים עד שהאורז מתחיל להיראות שקוף, כשתי דקות.
מרכיבים שתצטרך
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
6
יוצקים את היין בבת אחת ולהפוך את החום גבוה. לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד הנוזל נספג.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
7
מוסיפים כמה מצקות של מלאי הירקות ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד נספג.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליה, קצוצה דק לקישוטפטרוזיליה, קצוצה דק לקישוט
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת
8
מוסיפים את כל מלאי הירקות הנותרים, מכסים את הסיר ומבשלים עד שכל המניה נספגת, 45-50 דקות. כל 5 דקות בערך, מערבבים היטב כדי למנוע את האורז דבק לתחתית. אם המניה נספגת והאורז עדיין לא רך, מוסיפים מים רותחים לפי הצורך עד שהוא כבר לא קשה במרכז.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
9
בעוד האורז מבשל, להביא סיר של מים מומלחים להרתיח ולבשל את פול במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פולפול
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
10
מסננים, מעבירים לקערה של מי קרח להתקרר, ואז מחליקים אותם מתוך עורם.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
11
כאשר האורז כמעט נעשה, לסחוט את המים מן קישואים מגורר או סקווש ומערבבים לתוך האורז. ברגע שהאורז מבושל, מערבבים את פול, פרמזן, וחמאה שנותרה.
מרכיבים שתצטרך
פולפול
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
סכין קילוףסכין קילוף
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
12
מוסיפים קצת מים, במידת הצורך, כדי לתת את האורז עקביות רופפת. מערבבים את המנטה הקצוצה, מתבלים בפלפל שחור ומלח (במידת הצורך) ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות