קושימומחה
מוכן ב55 דק.
מנות4
ציון בריאות29
מגזין

ארוחת ערב: ריזוטו חום עם קיץ סקווש, פאבות, ונענע

ארוחת ערב: ריזוטו חום עם קיץ סקווש, פאבות, ונענע
מתכון ארוחת ערב: ריזוטו חום עם קיץ סקווש, פאבות, נענע יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בסביבה 55 דקות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 16 גרם חלבון 30 גרם של שומן, וסך הכל 813 קלוריות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-37 היו אומרים שזה פגע במקום. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, גשו לסופר וקנו שאלוט, עלי נענע, תרמילי פול ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב האורז חום קצר גרגר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג אורז חום כקינוח. נסו ארוחת ערב: ריזוטו סקווש קיץ, ארוחת ערב: ריזוטו אפוי Butternut סקווש, ו ארוחת ערב: Farfalle עם קיץ סקווש (מתכונים דומים).

הוראות

1
חותכים את קצה השורש של קישואים או סקווש וגרר על החורים הגדולים של פומפיה תיבת.
מרכיבים שתצטרך
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
סכין קילוףסכין קילוף
ציוד שתשתמש בו
פומפיה תיבתפומפיה תיבת
2
מפזרים עם כמה צביטות של מלח, לזרוק היטב, ולאפשר לנקז במסננת בכיור בעת הכנת האורז.
מרכיבים שתצטרך
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
3
בסיר גדול וכבד, מחממים 3 כפות חמאה מעל חום בינוני עד שהקצף שוכך.
מרכיבים שתצטרך
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
4
מוסיפים את שאלוט או בצל ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד רך אבל לא השחמה. בינתיים, להביא את מלאי הירקות להרתיח בסיר נפרד.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליה, קצוצה דק לקישוטפטרוזיליה, קצוצה דק לקישוט
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
5
מוסיפים את האורז לצלצלים, מערבבים היטב את המעיל בחמאה, ומבשלים עד שהאורז מתחיל להיראות שקוף, כשתי דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
6
יוצקים את היין בבת אחת ולהפוך את החום גבוה. לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד הנוזל נספג.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
7
מוסיפים כמה מצקות של מלאי הירקות ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד נספג.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליה, קצוצה דק לקישוטפטרוזיליה, קצוצה דק לקישוט
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת
8
מוסיפים את כל מלאי הירקות הנותרים, מכסים את הסיר ומבשלים עד שכל המניה נספגת, 45-50 דקות. כל 5 דקות בערך, מערבבים היטב כדי למנוע את האורז דבק לתחתית. אם המניה נספגת והאורז עדיין לא רך, מוסיפים מים רותחים לפי הצורך עד שהוא כבר לא קשה במרכז.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
9
בעוד האורז מבשל, להביא סיר של מים מומלחים להרתיח ולבשל את פול במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פולפול
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
10
מסננים, מעבירים לקערה של מי קרח להתקרר, ואז מחליקים אותם מתוך עורם.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
11
כאשר האורז כמעט נעשה, לסחוט את המים מן קישואים מגורר או סקווש ומערבבים לתוך האורז. ברגע שהאורז מבושל, מערבבים את פול, פרמזן, וחמאה שנותרה.
מרכיבים שתצטרך
פולפול
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
סכין קילוףסכין קילוף
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
12
מוסיפים קצת מים, במידת הצורך, כדי לתת את האורז עקביות רופפת. מערבבים את המנטה הקצוצה, מתבלים בפלפל שחור ומלח (במידת הצורך) ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
(או או רגיל)(או או רגיל)