ארוחת ערב: ריזוטו רדיקיו
ארוחת ערב: ריזוטו רדיקיו עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה עד 12 גרם חלבון 35 גרם של שומן, וסך הכל 692 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. זה הוא יקר מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, אם יש לכם בצל, מלח ופלפל כשרים, פנקטה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. נסו ארוחת ערב: ריזוטו לפת, ארוחת ערב: פארו ריזוטו עם Rapini, ו ארוחת ערב: ריזוטו סקווש קיץ (מתכונים דומים).
הוראות
חם מחבת 12 אינץ 'מעל חום בינוני נמוך ולהוסיף 2 מפות של שמן עם פנצ' טה. לבשל במשך כ 2 דקות, עד pancetta משחרר השומן שלה ומתחיל לפריך, ולאחר מכן להוסיף את radicchio עם קמצוץ של מלח ופלפל. מערבבים מעיל עם השומן ומבשלים עד נבול, 6 עד 7 דקות.
בינתיים, מחממים סיר כבד גדול מעל חום בינוני ומוסיפים את שאר שמן הזית.
מטגנים את הבצל עד רך, כ 8 דקות, ואז מוסיפים את האורז. מערבבים עד הקצוות של גרגרי האורז להפוך שקוף, ולאחר מכן להוסיף את היין ומערבבים עד שהוא מתאדה.
מוסיפים את המרק החם לאט לאט, ערבוב occassially, כפי שהוא נספג לאט. שמור את הריזוטו כל הזמן בבועה עצלה, התאמת החום לפי הצורך. באמצע, מערבבים בתערובת racicchio-pancetta. זמן בישול אורז סה " כ צריך להיות כ 20 דקות, המסתיים עם מעט מרק ועקביות לא נוקשה מדי. מתבלים לפי הטעם.
מערבבים את החמאה ופרמזן ולהסיר מהחום. לכסות ולתת לשבת במשך 2 דקות, ולאחר מכן לשרת באופן מיידי.