ארוחת ערב: שרימפס צ'יפוטלה פריך עם תירס ובצל ירוק
ארוחת ערב הלילה: שרימפס צ'יפוטלה פריך עם תירס ובצל ירוק עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 452 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 19 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-22 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך מים, פאנקו, בצל ירוק, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: שרימפס צ'יפוטלה פריך עם תירס ובצל ירוק, ארוחת ערב הערב: עוף מאודה עם זנגביל ובצל ירוק, ו ארוחת ערב: עוגות אטריות פריך.
הוראות
התאם מתלה תנור למצב בינוני וחימם מראש תנור ל 246°.
להקציף מיונז, צ 'ילי צ' יפוטלה בתוספת רוטב, והמלח בקערה קטנה. תניח בצד.
שלב 1 1/2 כוסות תירס עם מים ושתי כפות של מיונז צ ' יפוטלה בקערה של מעבד מזון. דופק עד מחית גס נוצר, על 8 עד 10 פולסים בשנייה אחת.
העברת תערובת ל 2 ליטר ovenproof צלחת, ולאחר מכן מערבבים את התירס הנותרים בצל ירוק.
מעבירים לתנור ומבשלים עד שהתירס רך, 20 עד 25 דקות,
בינתיים, לזרוק שרימפס עם מיונז צ ' יפוטלה שנותר.
מוסיפים פאנקו לקערה גדולה. לזרוק שרימפס מצופה מיונז עם panko עד מצופה באופן שווה, ואז להפיץ על פיסת נייר קלף על תבנית אפייה על שכבה אחת.
אופים עד הזהב ופשוט מבושל דרך, כ -18 דקות. אם התירס מסתיים לפני השרימפס, לחזור לתנור במהלך 2 הדקות האחרונות של בישול שרימפס זמן לחמם.
מניחים שרימפס על גבי תירס, ומגישים מיד.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן
פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. יין אחד אתה יכול לנסות הוא מארק מערב פינו גריג ' יו. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 13 דולר.
![מארק ווסט פינו גריג ' יו]()
מארק ווסט פינו גריג ' יו
פריך ונקי, יין זה כולל טל דבש, פרי אבן והדר עם גימור עדין, נקי, מתמשך.נסה זיווג עם דגים וצ ' יפס ישנים וטובים, סלטי קיץ, וצדפות מאודות בתריסר...או עשרות.