ארוחת ערב: תרד מרוקאי וחומוס
ארוחת ערב: תרד מרוקאי וחומוס הוא טבעוני מנה עיקרית. והוא יספק כ 2 מנות. מנה אחת מכילה עד 15 גרם חלבון 26 גרם של שומן, וסך הכל 433 קלוריות. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם חומץ יין, פלפל סדוק טרי, פפריקה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש עד כמון הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס שוקולד מרוקאי כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו ארוחת ערב הלילה: פסטה עם תרד, חומוס, ובייקון, ארוחת ערב: חומוס פופקורן, ו ארוחת ערב: חומוס וצ'וריסו (מתכונים דומים).
הוראות
יוצקים חצי שמן לסיר גדול על חום בינוני.
מוסיפים את התרד וקורט של מלח. מערבבים כל הזמן, ומבשלים עד העלים רק לנבול, על 4 דקות.
מסננים תוכן במסננת. יש לשטוף את הסיר ולייבש במגבת נייר.
מוסיפים 1 כף של שמן שנותר לסיר ומחזירים אותו לחום בינוני. לזרוק את קוביות הלחם. לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד השחמה בכל רחבי, על 5 דקות.
מוסיפים את שאר שמן הזית יחד עם פתיתי שום, כמון ופלפל אדום. לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד ריחני, על 1 דקה (אם השום מתחיל לשרוף, להסיר תוכן מחבת מיד).
מעבירים את תערובת הלחם למעבד מזון.
יוצקים את החומץ ולעבד לתוך הדבק.
מוסיף את הדבק בחזרה לסיר יחד עם רוטב עגבניות וחומוס. להפוך את החום בינוני, ומבשלים עד החומוס ספגו את הטעמים, על 5 דקות. במהירות לקצוץ את התרד מנוקז, ולאחר מכן להוסיף אותו לסיר. תערובת העונה עם מלח ופלפל. ברגע החומוס והתרד הם חמים, לכבות את החום.
מגישים עם מפזרים פפריקה מעושנת ומיץ לימון טרי.