ארטישוק בגריל עם ויניגרט עגבניות מעושן
הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -45 דקות. אם יש לכם שמן זית, בזיליקום, עגבניות שזיפים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, וכל 30 דיאט. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 60%. נסו ארטישוק בגריל עם ויניגרט עגבניות מעושן, סלט ארטישוק ועגבניות עם ויניגרט בזיליקום, ו ויניגרט עגבניות ובייקון מעושן (מתכונים דומים).
הוראות
מקום ארטישוקים, מיץ לימון, 2 כפות שמן זית, מלח, ולמלא סיר עם מים קרים מספיק כדי לכסות את הארטישוקים בסיר גדול. מרתיחים במשך 30 עד 35 דקות או עד מכרז.
הסר ארטישוקים מן הסיר ולתת מגניב.
מחממים גריל. כאשר ארטישוק התקרר, לחתוך 1/2 לאורכו ולהסיר את לחנוק.
מברשת כל מחצית עם השמן שנותר, העונה עם מלח ופלפל וגריל לחתוך בצד למטה במשך 1 עד 2 דקות. להתהפך ולצלות דקה נוספת.
מניחים עגבניות, מלח ופלפל, חומץ, שום ובזיליקום ושמן זית בבלנדר להתמזג עד חלקה.