קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות4
ציון בריאות13
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

ארטישוק וחזה עוף ממולא עגבניות מיובשות

ארטישוק וחזה עוף ממולא עגבניות מיובשות
ארטישוק וחזה עוף ממולא עגבניות מיובשות נטול גלוטן, וראשוני ומספק כ 4 מנות. זה מנות ראשונות יש 438 קלוריות, 29 גרם חלבון, ו 27 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מאוכלרשת דורשת פרמזן, חזה עוף, בצל ומלח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 64%, שהוא מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון חזה עוף ממולא עגבניות מיובשות וגבינת עיזים, חזה עוף ממולא עגבניות מיובשות וגבינת עיזים, ו חזה עוף ממולא בגבינת פטה, עגבנייה מיובשת.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
במחבת מטגנת על אש בינונית מוסיפים 1 כף מהשמן. כשהשמן חם מוסיפים את הבצל ומקפיצים עד לשקיפות. מערבבים פנימה את הארטישוקים והעגבניות המיובשות.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות מיובשות מצנצנתעגבניות מיובשות מצנצנת
1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
קולים במשך 3 עד 5 דקות, ואז מוסיפים את המלח, הפלפל והשום. כשהשום מתחיל להשחים קלות, מתפיחים עם 1/4 כוס היין הלבן. מערבבים פנימה 2 כפות מהחמאה, מניחים לה להמיס ואז זורקים פנימה את הפרמזן והפטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
שדי פסיון אם )שדי פסיון אם )
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
4
מסירים מהאש ומניחים להתקרר לפני שממלאים את חזה העוף.
מרכיבים שתצטרך
פלפל אדום קצוץ דק (בערך 1 פלפל בינוני)פלפל אדום קצוץ דק (בערך 1 פלפל בינוני)
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
5
שוטפים, חותכים ומכניסים חזה עוף לעובי של כ-1/4 אינץ'. אין להכות יתר על המידה מכיוון שחורים בעוף יקשו על העוף לשמור על המלית.
מרכיבים שתצטרך
פלפל אדום קצוץ דק (בערך 1 פלפל בינוני)פלפל אדום קצוץ דק (בערך 1 פלפל בינוני)
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
6
שים 1/4 של תערובת המילוי בקצה 1 של חזה עוף. מגלגלים בעדינות את חזה העוף מקפלים את הקצוות פנימה כדי למנוע מהמלית לצאת במהלך תהליך הבישול. אבטח את גליל העוף עם 2 קיסמים. חזור על הפעולה עם שאר חזה העוף והמלית.
מרכיבים שתצטרך
פלפל אדום קצוץ דק (בערך 1 פלפל בינוני)פלפל אדום קצוץ דק (בערך 1 פלפל בינוני)
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
7
מחממים את 2 כפות השמן שנותר במחבת מטגן בינונית על אש גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
מוסיפים את חזה העוף, עם הצד המאובטח של העוף תחילה, כדי להבטיח את הגליל עם להישאר יחד. משחימים את העוף מכל הצדדים, מוסיפים את יתרת החמאה ומתפיחים עם היין הלבן שנותר.
מרכיבים שתצטרך
פלפל אדום קצוץ דק (בערך 1 פלפל בינוני)פלפל אדום קצוץ דק (בערך 1 פלפל בינוני)
שדי פסיון אם )שדי פסיון אם )
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
9
מנמיכים את האש לנמוכה ומכסים את התבנית. מבשלים עד שהטמפרטורה הפנימית מגיעה ל -165 מעלות צלזיוס במדחום לקריאה מיידית, כ -10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
10
מוציאים את העוף לקרש חיתוך וזורקים את קיסמי השיניים. פורסים כל שד על הטיה לתוך 5 חתיכות ולהעביר מגש הגשה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
11
מזלפים את יתרת טפטופי התבנית, מקשטים בפיזור פרמזן ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'