ארטישוק וישיסואז
ארטישוק וישיסואז יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את רפרטואר מנות ראשונות שלך. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 6 גר' של חלבון, 18 גרם של שומן, וסך הכל 279 קלוריות. אם יש לכם לבבות ארטישוק, חצי וחצי, חלבוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו וישיסואז, וישיסואז, ו וישיסואז (מתכונים דומים).
הוראות
להביא הראשון 4 מרכיבים לרתיחה בסיר לא מגיב גדול על חום גבוה. להפחית חום, כיסוי, ומבשלים 40 עד 45 דקות או עד מכרז.
מחית עד חלקה 2 קבוצות במעבד מזון, הוספת 1/4 כוס חצי וחצי וחצי לבבות ארטישוק במרינדה לכל אצווה.
להעביר כל אצווה לכד לא מגיב גדול.
מערבבים ב הנותרים 1 כוס חצי חצי, חלב, מלח ופלפל. לקבלת עירנות נוספת, אם תרצה, מערבבים ב 1 עד 2 כפות שמור נוזל ארטישוק. כיסוי וצינה לפחות 2 שעות לפני ההגשה.
להקציף היטב, מצקת לתוך קערות מרק מקורר, ומפזרים עירית קצוצה.