ארטישוק ועוף עגבניות מיובש
ארטישוק ועוף עגבניות מיובש עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה כ 52 גרם חלבון 21 גרם של שומן, וסך הכל 440 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, גשו לסופר וקנו בזיליקום, פלפל, עוף ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. מתכונים דומים: פסטה ארטישוק ושמש עגבניות מיובשות, יום ראשון מיובש עגבניות פסטו פסטה עם Zoodles, ו פסטו עגבניות מיובשים טבעוני קל.
הוראות
מחממים שמן זית במחבת גדולה וכבדה אטומה (לא דביקה) על חום גבוה עד שהשמן חם אבל לא מעשן.
מוסיפים חזה עוף, בצד העליון למטה, ומבשלים עד הזהב, 2 עד 3 דקות. תהפוך את העוף.
להוסיף שאלוט ושום למחבת עם עוף, ערבוב מדי פעם כך שום לא לשרוף, עד שאלוט הם רכים ושקופים, 3 עד 4 דקות.
מוסיפים ציר עוף, לבבות ארטישוק, עגבניות מיובשות, 1/2 כפית. מלח, ו 1/4 כפית. פלפל ומבשלים עד התערובת מתחילה לרתוח, על 1 דקה.
כסה את המחבת והכניס לתנור.
אופים 14 עד 16 דקות, או עד עוף הוא רק מבושל דרך (לחתוך כדי לבדוק).
לב ארטישוק העונה-תערובת עגבניות מיובשות בשמש עם מלח ופלפל לפי הטעם. מחלקים ירקות בין 4 צלחות מעוטרות או קערות פסטה רדודות, מעל כל אחד עם חתיכת עוף, ורוטב כפית על כל.
מקשטים עם בזיליקום פרוס ופרמזן.