ארטישוק טרי בגריל
ארטישוק טרי בגריל עשוי להיות רק מנות ראשונות אתה מחפש. מנה אחת מכילה 82 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. גשו לסופר וקנו מלח ופלפל, שמן זית, לימון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, וכל 30 דיאט. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 5 דקות. נסו פסטה עם ארטישוק וריקוטה טרייה, פסטה מקרוני עם עגבניות טריות, קישואים וארטישוקים, ו ארטישוק לתינוקות במרינדה עם שמיר וג'ינג'ר טרי (מתכונים דומים).
הוראות
שלב לימון, הבא 3 מרכיבים, ו 2 1/2 כוסות מים בתנור הולנדי גדול.
מניחים סל ספינת קיטור בתנור הולנדי. לשטוף ארטישוק על ידי צולל למעלה ולמטה במים קרים.
חותכים קצות גזע, לקצץ על 1 אינץ ' מלמעלה של כל ארטישוק, באמצעות סכין משונן.
הסר כל עלים תחתונים רופפים. לקצץ רבע מלמעלה מכל עלה חיצוני, באמצעות מזמרה במטבח. סדר ארטישוקים בסל קיטור. מביאים לרתיחה; לכסות, להפחית את החום, ומבשלים 35 עד 40 דקות או עד קצה גזע הוא פירסינג בקלות עם מפרט עץ ארוך.
הסר ארטישוקים מהתנור ההולנדי.
בואו מגניב 15 דקות. מחממים גריל ל 350 ל 400 (בינוני-גבוה). בזהירות לחתוך ארטישוק בחצי אורך; להסיר ולהשליך לחנוק. מברשת בנדיבות לחתוך צדדים של ארטישוק עם שמן זית, ומפזרים כמות רצויה של מלח ופלפל. ארטישוק גריל, מכוסה מכסה גריל, מעל 350 עד 400 (בינוני-גבוה) חום 5 דקות בכל צד.
מגישים עם רטבים טבילה חמאה או מיונז