ארטישוק ירושלמי עם בטטה גראטן
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל ארטישוק ירושלמי בטטה גראטן. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 381 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 22 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך מלח ופלפל, גבינת gruyère, ארטישוק ירושלמי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: גרין ארטישוק ירושלמי, גרין ארטישוק ירושלמי, ו האדוק מעושן וארטישוק ירושלמי.
הוראות
באמצעות 1 כפית של החמאה, משמנים צלחת עוגת זכוכית 9 אינץ 'וריבוע 12 אינץ' של נייר כסף.
במחבת בינונית, להמיס 1 כפית חמאה.
מוסיפים את הכרישה ומבשלים על חום גבוה בינוני עד מתרכך אבל עדיין ירוק, על 2 דקות.
ממיסים את 1 כפית החמאה שנותרה במחבת ומוסיפים את פירורי הלחם. מבשלים, ערבוב, עד מצופה מעט השחמה.
להעביר את הפירורים לצלחת ולזרוק עם Gruyre.
שכבה של חצי מפרוסות הארטישוק הירושלמיות בצלחת העוגה המוכנה ומתבלים במלח ופלפל. מכסים עם חצי פרוסות הכרישה וחצי פרוסות הבטטה, שומרים את הפרוסות היפות ביותר עבור החלק העליון. מתבלים במלח ופלפל וחוזרים עם שאר הארטישוק הירושלמי, הכרישה והמתוקה.
יוצקים את השמנת באופן שווה מעל.
מכסים את צלחת העוגה בנייר כסף, בצד חמאה למטה, ואופים במשך 30 דקות, או עד מבעבע והירקות הם רק מכרז.
הסר את רדיד ואופים במשך 20 דקות, או עד השחמה קלה.
מפזרים את הפירורים על גבי ואופים במשך 20 דקות יותר, או עד הזהב.
בואו לעמוד במשך 15 דקות לפני ההגשה.