ארטישוק ירושלמי עם פרושוטו פריך
ארטישוק ירושלמי עם פרושוטו פריך עשוי להיות התוספת שחיפשתם. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 209 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 13 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם ארטישוק ירושלמי, מים, מנטה קרועה בערך, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. מתכונים דומים: ארטישוק ירושלמי, ארטישוק ירושלמי עם צדפות, ו ארטישוק ירושלמי עם סלסה ורדה.
הוראות
חום 1 כף השמן במחבת גדולה מעל חום בינוני עד מנצנץ.
הוסף את prosciutto בשכבה אחת (ייתכן שיהיה עליך לעשות זאת בקבוצות) ומבשל עד פריך, על 3 עד 5 דקות.
הסר מהמחבת לצלחת מרופדת בנייר מגבת ותן להתקרר מעט. להתפורר ולהניח בצד.להחזיר את המחבת לחום בינוני ולהוסיף את הנותרים 1 כף שמן. כאשר השמן מנצנץ, מוסיפים את הארטישוק הירושלמי, מתבלים במלח, ומבשלים, מתערבבים מדי פעם, עד משחימים וכמעט מתפצלים במכרז, כ -15 דקות.
מוסיפים את המים, מערבבים לשחרר כל חתיכות משחימים מתחתית המחבת, ומבשלים עד שהמים מתאדים והארטישוקים הם במכרז מזלג, כ 3 דקות.
מוסיפים את שאלוט ומבשלים עד הזהב, על 3 דקות יותר. מערבבים את פרושוטו מתפורר, מנטה, ומיץ לימון, להתאים את התיבול לפי הצורך, ומגישים מיד.